TENTA DESIGN COMPANY


Descrierea companiei TENTA DESIGN COMPANY

Tenta Design Company a fost fondata in anul 1990. Ideea de a fabrica atunci articole de calitate superioara era indrazneata, iar perseverenta de-a lungul celor 16 ani de a fi mereu si mai buni este demna de invidiat.

Astazi, compania Tenta Design inseamna posete moderne pentru doamne, serviete si borsete functionale pentru domni, curele elegante si marochinarie mica - pentru toti si trebuie mentionate si articolele promotionale. Toate produsele noastre sunt confectionate din piele naturala de cea mai buna calitate, importata din Italia

Obiectivul principal al companiei este foarte simplu - satisfacerea clientilor nostri, pe care noi ii tratam asa cum ne-ar place sa fim si noi tratati la randul nostru. De aceea raportul calitate - pret este intotdeauna excelent, iar efortul membrilor companiei este orientat in totalitate catre satisfacerea celor care ne trec pragul pentru a achizitiona produsele noastre.


Firma TENTA DESIGN COMPANY este in prezent lider pe piata articolelor de marochinarie din Romania, avand in momentul de fata, in productia de serie, peste 200 de articole: posete, serviete dama si barbatesti, borsete, curele dama si barbatesti, portofele dama si barbatesti, obiecte promotionale (mape de birou, diverse mape, agende si notesuri), fiind capabila sa produca la comanda si modele impuse de client.

Cota de piata pe care TENTA DESIGN COMPANY o detine in segmentul produselor mediu – inalt, comercializate pe piata de profil din Romania, este de circa 15 – 20 %.

Principalele noastre atuuri in cei peste 16 ani de activitate sunt calitatea si constanta in satisfacerea clientilor nostri.

Comunicate TENTA DESIGN COMPANY :

Vezi toate comunicatele companiei TENTA DESIGN COMPANY.