Rent Dacia este singura firma de Rent a Car din Romania care pune la dispozitie clientilor sai masini marca Dacia la preturi avantajoase

BUCURESTI - 12 martie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Turism, Logistica/Transport

RENTDACIA.RO, FIRMA CU CAPITAL ROMANESC, FACE PARTE DIN CONCERNUL DE FIRME TEO COM TRANS. IDEEA GENERALA DE A DESCHIDE ACEST RENT A CAR CU MASINI AUTOHTONE , A PLECAT DE LA A PROMOVA PRODUSELE ROMANESTI , IAR NOI FIIND DEJA FORMATI PE TRANSPORTURI , AM ZIS CA PUTEM CREA ACEST BUSINESS, CU PROMOVAREA MASINILOR ROMANESTI . SUNTEM INTERESATI SA PUNEM PE PIATA DE RENT NUMAI PRODUSE SUB SIGLA DACIA, PRODUSE ROMANESTI . SUNTEM COMPANIA DE RENT A CAR , CARE LA TERMINAREA INCHIRIERII MASINII, LA TERMINAREA CONTRACTULUI , OFERIM CLIENTILOR NOSTRII MICI ATENTII IN PRODUSE ROMANESTI . AVANTAJELE NOASTRE: RENT DACIA nu percepe comisioane la conversia altor valute in moneda locala. Conversia se face direct la cursul BNR fara corectii, curs care poate fi consultat la adresa http://www.bnr.ro/sau se poate calcula direct pe PRIMA PAGINA a site-lui nostru. De asemenea indiferent de modalitatea de plata, RENT DACIA nu retine alte taxe cu exceptia ratei chiriei zilnice si a garantiei. Acceptam de asemenea plata cu card Visa, Visa Electron, Maestro si Mastercard.
-promptitudine: agentii nostri din teritoriu responsabili cu livrarea masinilor sunt intotdeauna aproape de dvs. La efectuarea inchirierii, veti primi un email de confirmare. Simultan, rezervarea dvs. va fi inregistrata in sistemul nostru, urmand sa fiti contactat cu o oferta in care se va confirma pretul de pe website, data si locul livrarii. De asemenea agentii nostrii vor respecta locul livrarii cerut de dvs. In plus, pentru livrarile din aeroporturile Baneasa si Otopeni veti fi asteptat dupa cum urmeaza:
- Otopeni (Henry Coanda): Masina va fi urcata in parcarea de la etaj a aeroportului in imediata vecinatate a terminalului Sosiri Internationale, iar agentul de livrari va va astepta cu o placuta cu numele dvs. in cladirea terminalului de Sosiri Internationale, langa bara metalica care marcheaza iesirea din terminal. Va recomandam sa ve deschideti telefonul mobil. In cazul oricaror probleme veti fi contactat telefonic.

RENT DACIA

RENT DACIA

RENT DACIA este o companie noua, face parte din CONCERNUL de  firme  TEO COM TRANS , cunoscuta comanie de transport international de marfuri, si  este o companie cu capital in totalitate romanesc.

RENT DACIA este companie de rent a car , singura companie din tara care propune spre inchiriere numai masini autohtone , masini marca Dacia. Rent Dacia inchiriaza masini in toate orasele mari din tara . Decizia de a propune pietii de rent a car din Romania , masini numai sub sigla Dacia a fost aceea de a promova produsele romanesti si sub aceasta forma . La sfarsitul contractului noi , Rent Dacia , oferim clientilor diferite cadouri marci Romanesti. Alt site partener este si TEO-RENTACAR.RO

Avantajele noastre: RENT DACIA nu percepe comisioane la conversia altor valute in moneda locala. Conversia se face direct la cursul BNR fara corectii, curs care poate fi consultat la adresa http://www.bnr.ro/sau se poate calcula direct pe prima pagina a site-lui nostru. De asemenea indiferent de modalitatea de plata, RENT DACIA  nu retine alte taxe cu exceptia ratei chiriei zilnice si a garantiei. Acceptam de asemenea plata cu card Visa, Visa Electron, Maestro si Mastercard.

Tariful de inchiriere cuprinde :

- controlul tehnic si intretinerea autoturismului (toate masinile beneficiaza de ITP si au vignete achitate la zi clientii companiei noastre nefiind nevoiti sa achite taxe conexe), schimbarea si completarea uleiului regulat, asigurarea 100% contra accidentelor si furturilor prin intermediul politelor full Casco.

Tariful de inchiriere nu cuprinde :

- combustibilul, taxele de trecere, garaj, transbordare pe timpul inchirierii, si daunele care nu fac obiectul asigurarii (in genere daune legate de degradarea voita a autoturismului de chirias).

-promptitudine: agentii nostri din teritoriu responsabili cu livrarea masinilor sunt intotdeauna aproape de dvs. La efectuarea inchirierii, veti primi un email de confirmare. Simultan, rezervarea dvs. va fi inregistrata in sistemul nostru, urmand sa fiti contactat cu o oferta in care se va confirma pretul de pe website, data si locul livrarii. De asemenea agentii nostrii vor respecta locul livrarii cerut de dvs. In plus, pentru livrarile din aeroporturile Baneasa si Otopeni veti fi asteptat dupa cum urmeaza:

- Otopeni (Henry Coanda): Masina va fi urcata in parcarea de la etaj a aeroportului in imediata vecinatate a terminalului Sosiri Internationale, iar agentul de livrari va va astepta cu o placuta cu numele dvs. in cladirea terminalului de Sosiri Internationale, langa bara metalica care marcheaza iesirea din terminal. Va recomandam sa ve deschideti telefonul mobil. In cazul oricaror probleme veti fi contactat telefonic. De asemenea, agentul nostru va urmari aterizarea cursei dvs. asteptand sosirea avionului si descarcarea bagajelor. In nici un caz (cu exceptia intarzaierilor de lunga durata >3 ore) agentul nostru nu va parasi cladirea Sosiri Internationale pana la intalnirea cu dvs., iar daca o va face, va reveni imediat inainte de aterizarea avionului.

- Baneasa: Masina va fi parcata in parcarea din rondul aeroportului iar in fata terminalului de Sosiri un agent de livrari va va astepta cu o placuta inscriptionata cu numele dvs. De asemenea, agentul nostru va urmari aterizarea cursei dvs. asteptand sosirea avionului si descarcarea bagajelor. In nici un caz (cu exceptia intarzaierilor de lunga durata >3 ore) agentul nostru nu va parasi cladirea Sosiri Internationale pana la intalnirea cu dvs., iar daca o va face, va reveni imediat inainte de aterizarea avionului.

plata: va oferim posibilitatea de a va alege modalitatea de plata. Toti agentii nostri sunt dotati cu cititoare de carduri, putand incasa contravaloarea chiriei si a garantiei pe loc de pe cardurile Visa si Visa Electron, Mastercard si Maestro. Nu percepem nici un fel de comision aditional indiferent de modalitatea de plata, iar conversia sumelor se face in functie de cursul BNR si NU aplicand valori majorate ale acestuia.

Caracteristici:

dinamism : suntem o companie dinamica oferind in permanenta promotii si cadouri clientilor nostrii

flota de autoturisme : masinile RENT DACIA  sunt noi iar , politica companiei noastre fiind de a schimba permanent autoturismele uzate, permitand masinilor de inchiriat sa atinga o durata maxima de serviciu de 3 ani. Dupa aceasta data masinile noastre nu mai sunt inchiriate.

Speram sa putem convinge si prin acest gest , firmele din tara , ca se poate sa promovam produsele romanesti si bineinteles sa ajutam economia tarii noastre si  sa nu depindem numai de produsele din import.

Despre TEO COM TRANS SRL

RENT DACIA , ESTE O COMPANIE TANARA , CU UN NUMAR DE 12 ANGAJATI , AGENTI RENT , CARE VA STAU LA DISPOZITIE DE LUNI PANA DUMINICA INTRE ORELE 7.00-21.00