teofilia

Comunicate de presa si evenimente pe tema teofilia

 • teofilia. expozitie pictura pe sticla teofilia juravle

  teofilia

  Bucuresti - 10 martie 2016

  Comunicat de Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane

  ANAV – Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane vă invită joi, 17 martie 2016, ora 19.00, în spațiul cultural multifuncțional GALLERY din str. Leonida nr 9-11, București, la vernisajul expoziției de pictură pe sticlă a a ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: expozitie , pictură , sticla , anav , gallery , teofilia , juravle

  Vezi toate comunicatele de presa despre teofilia

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul teofilia.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la teofilia. Informatiile despre teofilia cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul teofilia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la teofilia, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.