#terapiicomplementare

Comunicate de presa si evenimente pe tema #terapiicomplementare

 • #terapiicomplementare. poza

  #terapiicomplementare

  Bucuresti - 4 noiembrie 2022

  Comunicat de GENNA CO SRL

  În data de 6 noiembrie 2022, la Asociația Kiwanis va avea loc un eveniment caritabil la Vaslui unde vor participa mai mulți membri din cadrul Asociatia de Masaj si Terapii Complementare AMTC ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: #vivanatura , #produseromanesti , #cosmeticenaturale , #amtc , #masaj , #terapiicomplementare

  Vezi toate comunicatele de presa despre #terapiicomplementare

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul #terapiicomplementare.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la #terapiicomplementare. Informatiile despre #terapiicomplementare cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul #terapiicomplementare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la #terapiicomplementare, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.