Chiuveta in amenajari bai mici

BUCURESTI - 6 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Constructii

Chiuveta este unul dintre elementele din camera de baie care stabileste linii generale in aceasta incapere.

Termice Sanitare

Termice Sanitare

Deseori, designerii si specialistii in amenajari bai mici si amenajari bai foarte mici se vor orienta pentru restul pieselor in functie de modelul si de marimea chiuvetei. Este un principiu util si calauzitor in redecorare, la solicitarea serviciilor de amenajari bai mici .

Chiuvetele sunt intr-o gama variata de dimensiuni, de la 35cm pana la 155 cm. In cazul unei amenajari bai foarte mici, se va alege o dimensiune redusa potrivita spatiului alocat dar si confortului utilizatorilor. Sub chiuveta, in cazul unei amenajari bai foarte mici , se recomanda un dulapior cu rol de mascare si de depozitare.

Materiale din care sunt fabricate chiuvetele pot fi lemn, plastic, granit, marmura in diverse culori. Ideala in amenajari bai foarte mici este o chiuveta dintr-un material si intr-o culoare ce sa se regaseasca in decorul baii, de dimensiune optima spatiului si preferintelor utilizatorilor, dotata cu mobilier de depozitare indispensabil bailor mici. 

Despre Termice Sanitare

Firma instalatori Bucuresti: firma reparatii instalatii sanitare, firma amenajari si firma ce presteaza servicii pentru aparatele de aer conditionat.
0734.853.620
contact@termicesanitare.ro