De la cada la montare cabina dus

BUCURESTI - 13 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Constructii

Daca vrei sa renunti la cada de baie ce ocupa mult spatiu si esti in cautare de personal calificat care sa iti monteze o cabina de dus, echipa Termice Sanitare iti vine in ajutor!

De la cada la montare cabina dus

Tranzitia de la cada la cabina de dus este simpla, usoara si facila alaturi specialistii serviciilor de instalare cabina dus, cei ce ofera asistenta si cele mai bune sfaturi pentru o experienta placuta.

Expertii in montare cabina dus sunt cei ce indreapta pasii utilizatorilor spre cele mai bune articole pentru baie, pregatite pentru instalare cabina dus, complet echipate cu peretii cabinei, cu podea, cu alte accesorii utile. Alaturi de instalatorii calificati in instalare cabina dus ori instalare cada , noul model de dus va fi compatibil cu spatiul vechii cazi, cu scurgerea folosita in trecut, fara a fi necesara mutarea tevilor si alte lucrari si interventii zgomtoase si costisitoare. Avantaje ale lucrarii de montare cabina dus , de utilizare a acestei modalitati de imbaiere sunt absenta riscului de alunecare, de cazaturi in baie provocate de marginea prea inalta, montajul accesoriilor suplimentare de sprijin precum bare de sustinere si scaun pentru cabina dus, spatiul redus ocupat prin instalare cabina dus, economia consumului de apa.

 

Despre Termice Sanitare

Firma instalatori Bucuresti: firma reparatii instalatii sanitare, firma amenajari si firma ce presteaza servicii pentru aparatele de aer conditionat.
0734.853.620
contact@termicesanitare.ro