Idei practice pentru amenajarea bailor mici

BUCURESTI - 16 decembrie 2013

Comunicat tip General in Constructii

In baile de dimensiuni reduse al romanilor sunt imperios necesare ideile cele mai bune in procesul de amenajari bai foarte mici .

Idei practice pentru amenajarea bailor mici

Pentru iluzia de spatiu, pentru maximizarea utilizarii micii suprafete disponibile, pentru impresia generala a camerelor de baie spectaculoase, profesionistii in amenajari bai foarte mici sunt oamenii potriviti in locurile potrivite.

Pentru largirea spatiului prin amenajari bai mici mobilierul ales va fi unul dispus pe verticala, cu design simplu, practic, fara elemente masive, fara decor opulent.

In amenajari bai mici sunt foarte utile culorile deschise ale faiantei, gresiei alaturi de obiecte sanitare calitative ce amplifica senzatia de spatiu. Dusurile de perete sau cele turcesti cu scurgere in pardoseala, fara paravan din sticla, usi si pereti de izolare transparenti, piese de wc si ale chiuvetelor de dimensiuni reduse celor standard sunt o strategie foarte eficienta in amenajari bai mici si in amenajari bai foarte mici. Alt truc practic promovat de specialistii in amenajari bai mici  sunt oglinzile mari, montate pentru a mari vizual suprafata camerei de baie. Se pot monta oglinzi deasupra chiuvetei, deasupra cazii, in interiorul cabinei de dus. Complementare sunt corpurile de iluminat generale si locale in baie care, asemenea oglinzilor, creeaza senzatia de spatiu larg.

Dispunerea pe verticala, versatilitatea elementelor in camera de baie, latura practica a tuturor pieselor sunt cheia succesului in amenajari bai mici si amenajari bai foarte mici!

Despre Termice Sanitare

Firma instalatori Bucuresti: firma reparatii instalatii sanitare, firma amenajari si firma ce presteaza servicii pentru aparatele de aer conditionat.
0734.853.620
contact@termicesanitare.ro