terrarmonia    

Comunicate de presa si evenimente pe tema terrarmonia

 • terrarmonia

  Cluj - Napoca, Cluj - 1 October 2020

  Comunicat de Fundatia Culturala Terrarmonia

  ... terrarmonia a implementat, în parteneriat cu AMGD și cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național, un valoros proiect cultural în Ținutul Pădurenilor, județul ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: terrarmonia , afcn; ioan bocsa , tezaurul padurenilor

  Vezi toate comunicatele de presa despre terrarmonia

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul terrarmonia.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la terrarmonia. Informatiile despre terrarmonia cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul terrarmonia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la terrarmonia, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.