tesa

Comunicate de presa si evenimente pe tema tesa

 • tesa. Banda adeziva TESA

  tesa

  Bucuresti - 20 iulie 2011

  Comunicat de Iancu Trade and Consulting SRL

  ... tesa Germania este prezent si online, prin noul sau site: http://bandaadeziva.ro ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: tesa , benzi tesa

 • tesa. .

  tesa

  Bucuresti - 28 octombrie 2019

  Comunicat de Atelierul de Creatii Digitale

  Atunci cand vine vorba despre o banda adeziva, aceasta poate fi folosita in extrem de multe situatii si in foarte multe domenii de activitate. Fie ca trebuie sa lipim ceva acasa, fie ca avem de ambalat sute de colete zilnic lucrand in acest domeniu, ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: banda tesa

  Vezi toate comunicatele de presa despre tesa

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul tesa.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la tesa. Informatiile despre tesa cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tesa, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la tesa, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.