Criză de salarii în România? Nu și la TEZAUR Investment Group!

BUCURESTI - 18 mai 2018

Comunicat tip General in Afaceri, Social, HR

Revoluția fiscală începută la 1 ianuarie 2018 referitoare la intrarea în vigoare a trecerii contribuțiilor în sarcina angajatului a fost menită să crească veniturile celor activi în câmpul muncii din România.

Aplica la Tezaur

Aplica la Tezaur

Conform noilor implementări legislative, s-au resimțit primele efecte și multe persoane au început să isi schimbe locul de munca sau sa își renegocieze salariile.

Compania Tezaur Investment Group se află în plină expansiune și anunță deschiderea a zeci de posturi în cadrul agențiilor sale.

Dintotdeauna la Tezaur accentul s-a pus pe angajat, pe sprijinirea acestuia de a se dezvolta profesional și de a avea performanțe reflectate în venituri suplimentare.

Astfel, pentru cei ce sunt în căutarea unui loc de muncă bine plătit iată care sunt beneficiile postului:

- Salariul 2.700 lei net în primele 6 luni de activitate plus bonusuri lunare în funcție de performanțe;
- Dupa primele 6 luni de activitate, creștere automată a salariului la 3.000 lei net plus bonusuri lunare în funcție de performanțe;
- Contract pe perioadă nedeterminată într-o companie stabilă pe piață;
- Cursuri de formare și perfecționare continuă în domeniu, suportate integral de către companie;
- Respect, apreciere și recunoaștere a performanțelor în cadrul companiei.

Cei interesați să aplice o pot face cu încredere la angajare@tezaur.org sau direct pe site-ul lor: www.tezaur.org la secțiunea Cariere.

Pentru întrebări îi puteti contacta la 021 222 4492.

 

 

 Despre Tezaur Investment Group

Tezaur este o companie cu tradiție pe piața amanetului, fiind cea mai importantă și puternică casă de amanet. Serviciile oferite sunt variate: amanet aur, schimb valutar și vânzare de bijuterii din aur și bijuterii cu diamante, cu posibilitatea achitării în rate fără dobândă prin intermediul cardului de cumpărături.

Facebook: www.facebook.com/tezaur.org/