De Dragobete, Tezaur te invită să dăruiești iubire! Intră în concurs și câștigă un colier din aur de 14K

BUCURESTI - 7 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

TEZAUR îți oferă un Dragobete plin de surprize și fericire. Vino în luna iubirii în agențiile TEZAUR și noi îți răsplătim fidelitatea cu un colier din aur de 14K.
Tot ce trebuie să faci este să cumperi bijuterii în agențiile TEZAUR, în perioada 7-20 februarie 2019, în intervalul 9:00-12:00 și intri automat în concurs .

De Dragobete, daruieste iubire

De Dragobete, daruieste iubire

Dragobetele, simbol al iubirii, marchează începutul primăverii. Sărbătorită pe 24 februarie, această zi specială este marcată și de momentul renașterii întregii naturi, a dragostei și a apropierii.

Sărbătoarea iubirii la români, Dragobetele, vine la TEZAUR cu un concurs surpriză care poate aduce oricărui client o bijuterie veritabilă din aur.

Dacă dorești să oferi un cadou unic într-o zi plină cu iubire, TEZAUR îți vine în ajutor. Trebuie doar să cumperi orice bijuterie din agențiile TEZAUR din București în intervalul 9:00-12:00, în perioada 7-20 februarie 2019 și poți fi norocosul câștigător al unui colier din aur de 14K.

Câștigătorul va fi extras conform random.org în data de 21 februarie 2019 pe pagina de Facebook TEZAUR. Regulamentul concursului este disponibil și AICI.

Nimic nu este mai frumos în luna iubirii decât să-i arăți persoanei dragi cât de mult o apreciezi.

Pentru cadouri speciale te invităm în agențiile TEZAUR să descoperi colecția noastră de bijuterii unice din aur și bijuterii cu diamante.

 

https://www.tezaur.org/

Taguri: concursbijuteriitezauramanetcolier