De Valentine’s Day alege cadouri unice de la TEZAUR

BUCURESTI - 1 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Luna iubirii a sosit. Cadoul perfect este să-ți răsfeți partenera cu surprize care să o lase fără cuvinte.
Doamnele și domnișoarele în această perioadă își doresc să fie cât mai strălucitoare. Dragostea plutește în aer, iar accesoriul perfect pentru această atmosferă este oferit de bijuterii unice din aur cu diamante.
TEZAUR are misiunea să vă ofere cele mai prețioase clipe alături de persoana iubită, de aceea vine în ajutor cu sugestii de cadouri unice pentru Valentine’s Day.

O luna plina de iubire

O luna plina de iubire

Cu siguranță unul dintre cele mai surprinzătoare daruri este inelul din aur cu diamante. Această bijuterie îi va aminti toată viața legământul de iubire rostit într-o zi specială. Se spune că nu există un simbol mai puternic al dragostei decât inelul. Dacă persoanei iubite îi plac bijuteriile delicate, atunci este perfect să investiți într-un model suav, fin, cu o inimă. Pentru persoanele care iubesc opulența, inele cu diamante albe sunt alegerea perfectă.  

Alte accesorii adorate de către femei sunt brățările fine din aur galben sau alb cu diferite pietre prețioase. O astfel de bijuterie reflectă iubirea ta, în același timp sunt și în ton cu simbolistica acestei sărbători.

Pandantivele din aur  în formă de inimă reprezintă un cadou inspirat de Valentine’s Day. Acestea sunt acesoriile care se potrivesc perfect la o rochie cu decolteu. Dacă pandantivul este îmbodobit cu diamante colorate va fermeca persoana iubită.

De Valentine’s Day, îndrăzniți să vă surprindeți partenera prin bijuterii unice pentru toată viața. Pentru a alege cadoul perfect vă invităm în agențiile TEZAUR unde veți fi întâmpinat de personal specializat.

Profită și de ultimele REDUCERI la bijuteriile din aur și cu diamante în toate agențiile TEZAUR.

https://www.tezaur.org/