Idei de cadouri de 1 martie pentru cei dragi! Dăruiește mărțișoare unice din aur de la TEZAUR!

BUCURESTI - 27 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Dacă îți dorești ca de 1 martie să surprinzi și să emoționezi pe cineva drag cu un mărțișor unic și delicat, TEZAUR vine în ajutor cu o colecție specială de bijuterii din aur și cu diamante.
Accesoriile din aur sunt întotdeauna în topul preferințelor doamnelor și domnișoarelor, iar dacă acestea sunt însoțite și de mesaje personalizate reprezintă cadoul perfect.

Dăruiește mărțișoare unice din aur

Dăruiește mărțișoare unice din aur

Este de apreciat dacă mărțișorul ales are o simbolistică specială pentru cea căreia dorești să îl oferi. Mărțișorul perfect pentru mamă este o brățară fină din aur sau un pandantiv cu floare, iar pentru iubită sau soție cea mai bună alegere o reprezintă un inel din aur cu diamant.

De asemenea, pentru prietene sau colege poți opta pentru brățări cu șnur având inițiala sau zodia lor.

Pentru a sărbători ziua de 1 martie, românii adoră să ofere celor din jur simbolul primăverii: un fir împletit cu roșu și alb care semnifică un talisman menit să poarte noroc celui care îl poartă.

În agențiile TEZAUR găsești simboluri speciale pentru a fi dăruite cu multă dragoste: pandantive în formă de inimă, inele cu diamante sau brățări sclipitoare.

În prima zi de primăvară din acest an este foarte important să surprinzi plăcut persoana dragă cu un mărțișor unic din aur și să-i demonstrezi cât de mult o apreciezi.

TEZAUR vă așteaptă în agenții cu bijuterii unice din aur pentru a sărbători primăvara împreună.