Sarbatoreste Black Friday la TEZAUR cu reduceri de pana la 40% la bijuteriile din aur

BUCURESTI - 16 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Incepand de astazi pana pe 25 noiembrie te asteptam in agentiile TEZAUR cu super oferte la intreaga colectie de bijuterii din aur.
Bucura-te de reduceri de 40% la bijuteriile din aur cu diamante, 5% discount la toata NOUA COLECTIE de bijuterii din aur si mari reduceri la colectia veche.

Reduceri de Black Friday

Reduceri de Black Friday

Bijuteriile reprezinta cea mai buna alegere de cadouri pentru cei dragi. Profita de super reduceri la intreaga colectie de bijuterii din aur si cu diamante pentru a-ti surprinde prietenii de sarbatori.

Gratie ofertelor de Black Friday cumparaturile pentru sarbatorile de iarna devin o adevarata placere deoarece promotiile din aceasta perioada va ajuta sa economisiti foarte mult timp si bani.

Agentiile Tezaur se aliniaza tendintei de Black Friday si cerintelor clientilor prin super oferte: 40% reducere la bijuteriile cu diamante, 5% discount la colectia noua de bijuterii din aur si super reduceri la colectia veche.

Astfel, cele mai cautate si dorite bijuterii vor fi la preturi speciale pentru buzunarele tuturor clientilor.

Iubitorii bijuteriilor de lux sunt si ei asteptati in agentiile TEZAUR cu oferte imbatabile, 40% REDUCERE la bijuteriile din aur cu diamante.

De la inele cu diamante la coliere, de la pandantive la cercei pretiosi si bratari, o intreaga gama de bijuterii impresionante le sunt puse la dispozitie clientiilor. In agentiile TEZAUR vei gasi personal specializat care va alege impreuna cu tine cel mai frumos model.

Pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio oferta descarca aplicatia Tezaur.

Aplicatia este disponibila gratuit atat in App Store, cat si in Google Play.

Spor la cumparaturi!