TEZAUR a adus bucurie in sufletele a 36 de copii din doua centre de plasament din Bucuresti

BUCURESTI - 4 iunie 2018

Comunicat tip General in Afaceri, Social, CSR

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Tezaur Investment Group a adus laolalta 36 de copii din doua centre de plasament aflate in sectorul 3 al Capitalei, carora le-a daruit cadouri si veselie.
Actiunea s-a desfasurat sub deviza “Doneaza! Arata ca iti pasa.”

Ziua Copilului

Ziua Copilului

 “Luna iunie este dedicata celor mici si de aceea ne-am dorit sa venim in sprijinul copiilor care , fara voia lor, intampina greutati de la o varsta frageda. Prin actiunea desfasurata ne-am propus sa le oferim sansa de a zâmbi si de a se bucura de ziua lor.” 

Sorina Petre, Director General Tezaur Investment Group

Ziua Copilului este un prilej de a sarbatori copilaria, de a oferi sprijin copiilor si de a le arata ca sunt ocrotiti. Astfel, o parte dintre angajatii Tezaur Investment Group s-au mobilizat spre a face 36 de copii din familii cu situatii materiale precare sa zambeasca si sa constientizeze ca lumii ii pasa de ei, ca nu sunt uitati. Au pasit pragul Centrului “Pinocchio 3” cu bratele incarcate de jucarii, dulciuri si fructe si multe urari de “La multi ani!”

Prin deviza “Doneaza. Arata ca iti pasa” compania doreste sa traga un semnal de alarma asupra acestor copii, care au mare nevoie de afectiunea si de atentia noastra, fie ea si de la distanta. Sunt copii care nu pararasesc peretii centrelor fara acorduri scrise, copii care rar ies sa vada unul dintre parcurile bucurestene, care nu se bucura de aprinderea luminilor din bradul de Craciun din centrul Capitalei si care pleaca din start cu o lipsa de stima de sine.

Copiii au primit cadouri care i-au impresionat. Silviu, 16 ani, ne spunea ca isi dorea foarte tare o minge de fotbal si este foarte fericit ca a primit ce si-a dorit.”

Pe viitor, compania are in plan mai multe astfel de proiecte prin care sa ofere sprijin celor ce au cea mai mare nevoie.

 

 

Despre companie:

Tezaur este o companie cu tradiție pe piața amanetului, fiind cea mai importantă și puternică casă de amanet. Serviciile oferite sunt variate: amanet aur, schimb valutar și vânzare de bijuterii din aur și bijuterii cu diamante, cu posibilitatea achitării în rate fără dobândă prin intermediul cardului de cumpărături.

www.tezaur.org

fb/tezaur.org