TEZAUR a deschis o NOUĂ agenție în BĂNEASA SHOPPING CITY!

BUCURESTI - 28 mai 2024

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle

TEZAUR Investment Group a deschis o NOUĂ agenție în București, în Băneasa Shopping City – Galeria Feeria în data de 28 mai 2024.

Agenție NOUĂ Tezaur Băneasa

Agenție NOUĂ Tezaur Băneasa

 Încredere - Siguranță - Flexibilitate - Integritate 

Clienții sunt așteptați în noua agenție din Băneasa Shopping City – Galeria Feeria să se bucure de serviciile TEZAUR: împrumut tip amanet și vânzare de bijuterii unice din aur.

Deschiderea agenției TEZAUR BĂNEASA vine și cu OFERTE SPECIALE!

Astfel, TEZAUR își întâmpină clienții care trec pragul noii agenții cu surprize dulci și oferte promoționale: reduceri până la 50% la o selecție de bijuterii din aur și COMISION 0% la amanet aur.

Agenția nouă TEZAUR BĂNEASA vine în întampinarea clienților cu cele mai bune oferte de amanet și o gamă variată de bijuterii unice din aur la prețuri accesibile. De asemenea, în agenție, clienții vor găsi personal pregătit oricând să ofere cele mai bune informații cu privire la serviciile TEZAUR.

Noua agenție TEZAUR BĂNEASA, își așteaptă clienții în fiecare zi de luni până duminică de la 10:00 la 22:00.

Mai multe informații atât despre ofertele speciale pregătite în ziua deschiderii cât și despre noua colecție de bijuterii din aur puteți găsi pe site-ul www.tezaurshop.ro și www.tezaur.com dar și pe paginile de social media: Facebook – Tezaur, Instagram – tezaur_gold.

Extinderea rețelei de Agenții reprezintă o componentă esențială a strategiei de dezvoltare a Grupului TEZAUR. Inaugurarea Agenției TEZAUR BĂNEASA, contribuie alături de celelalte Agenții TEZAUR la consolidarea poziției de lider de piața în acest domeniu.

TEZAUR Investment Group face parte din Grupul TEZAUR, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din București. TEZAUR oferă servicii de împrumut tip amanet, servicii de schimb valutar și vinde bijuterii din aur prin intermediul unei rețele de 50 de agenții localizate în București.

Clienții au la dispoziție și aplicația TEZAUR ONLINE prin care își pot verifica contractele, le pot prelungi sau achita parțial. De asemenea, aplicația oferă acces la ultimele promoții și la magazinul de bijuterii într-o manieră simplă de căutare și filtrare, clienții pot estima cât vor obține pentru o bijuterie din aur, pot căuta o agenție TEZAUR apropiată și multe alte opțiuni.

Vă așteptăm cu drag începând cu data de 28 mai 2024 la agenția TEZAUR BĂNEASA!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tezaur10/tezaur-a-deschis-o-noua-agentie-in-baneasa-shopping-city