TEZAUR a îndeplinit dorințele de Crăciun ale copiilor dintr-un sat din Giurgiu

BUCURESTI - 5 decembrie 2018

Comunicat tip General in Afaceri, Social, CSR

În pragul Sărbătorilor de iarnă, Tezaur a adus bucurie copiilor din satul Hulubești, județul Giurgiu. Cadourile mult dorite de către copilași au fost dăruite de către angajații TEZAUR chiar cu o zi înainte de venirea lui Moș Nicolae.
Crăciunul, una dintre cele mai așteptate sărbători de către cei mici este prilejul bucuriei și îndeplinirii tuturor dorințelor.

Campanie de Mos Nicolae

Campanie de Mos Nicolae

Astfel, sub deviza ,,Donează! Arată că îți pasă”, o parte din angajații TEZAUR s-au mobilizat să dăruiescă fericire în prejma sărbătorilor de iarnă. Prin asociația ,,Bine pentru fiecare”, TEZAUR a ajuns în satul Hulubești, din județul Giurgiu, la copiii din familii defavorizate. Zâmbetul și energia lor pozitivă au străpuns inima angajaților TEZAUR care au fost primiți cu poezii și cântece de Crăciun. Copiii au fost surpinși, dar totodată și plini de emoție pentru că în fiecare cadou găseau darurile multe dorite.

Andrei, un băiețel de 13 ani și-a dorit foarte mult ca el și cei doi frați mai mici să aibă de acest Crăciun un brad îmbodobit în casă, în momentul în care a văzut brăduțul în punga sa de cadou emoțiile l-au cuprins, iar ochii îi lăcrimau.

Campania de Moș Nicolae desfășurată sub devizia ,,Donează! Arată că îți pasă” este o altă acțiune de acest gen desfășurată de către TEZAUR. De 1 iunie, copiii din două centre de plasament din București au primit daruri de la angajații TEZAUR.

Prin aceste campanii, Tezaur Investment Group își dorește să ajute și să facă fericiți câți mai mulți copii din toată țara!