Tezaur a lansat campania Happy Hour cu reduceri de 5% la orice bijuterie intre orele 9:00-10:00

BUCURESTI - 10 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

A trecut vara, dar surprizele nu s-au terminat. La Tezaur toamna te surprinde cu reduceri la noua gama de bijuterii unice.
Toata luna septembrie in agentiile Tezaur, in intervalul orar 9:00-10:00 ai parte de reducere 5% la toate bijuteriile (peste discount-ul existent).

Oferta Happy Hour

Oferta Happy Hour

Oferte speciale pentru bijuterii de sezon!

Fiecare schimbare de sezon aduce in agentiile Tezaur noi oferte imbatabile.

Astfel, a fost creat Happy Hour, intervalul orar cuprins intre 9:00 si 10:00 cu discount 5% la pretul afisat la noua gama de bijuterii (inclusiv la bijuteriile cu discount), pentru a-ti incepe ziua cu zambetul pe buze.

Accesoriile au puterea de a schimba aspectul oricarui outfit. Bijuteriile unice de la Tezaur, indiferent de sezon promit sa fie pe placul oricarui gust in materie de bijuterii din aur si bijuterii din aur cu diamante. Importanta accesoriilor nu trebuie niciodata ignorata. Bijuteriile pot fi trucul de care ai nevoie pentru a te face remarcata.

Sa gasesti intotdeauna bijuterii in trend, dar care sa se deosebeasca prin calitate, unicitate si detalii impresionante, poate fi uneori o adevarata provocare. In agentiile Tezaur vei remarca varietatea gamei de bijuterii din aur de 14K si 18K, dar si varietatea gamei de bijuterii din aur cu diamante .