Tezaur a sărbătorit 1 IUNIE alături de copiii din centrul maternal ,,Sfântul Nicolae” din București

BUCURESTI - 3 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Cu ocazia zilei de 1 iunie , TEZAUR INVESTMENT GROUP a adus bucurie copiiilor din centrul maternal ,,Sfântul Nicolae” din sectorul 1 din capitală. Acțiunea s-a desfășurat sub deviza ,,Donează! Arată că îți pasă”.

Campanie de 1 Iunie

Campanie de 1 Iunie

Ziua copilului este cel mai bun prilej de a fi alături de copii , de a le arăta că sunt speciali și ocrotiți. Cu acest scop, o parte din angajații TEZAUR au mers la centrul maternal ,,Sfântul Nicolae” din București cu multe cadouri și voie bună.

Copiii prezenți în centru fac parte din familii monoparentale și au o situație materială precară. Odată ajunși în centru, angajații TEZAUR au fost surprinși plăcut energia pozitivă și de entuziasmul copiiilor în momentul în care desfăceau cadourile.

Compania TEZAUR s-a mobilizat pentru a fi alături de acești copii, pentru a le arăta că au un spirjin alături, că trebuie să lupte pentru visele lor și să aibă încredere în ei.

Prin deviza ,,Donează! Arată că îți pasă”, TEZAUR este la a treia acțiune de acest gen. Compania se implică frecvent în proiecte sociale și dorește să tragă un semnal de alarmă asupra acestor copii care pentru a-și îndeplini visele au nevoie de sprijin, de afecțiune și implicare în activitățile pe care ei le desfășoară.

Taguri: copiicadouri1 iunieZiua copiluluitezaur