TEZAUR deschide o NOUĂ agenție în SUN PLAZA!

BUCURESTI - 1 iulie 2024

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Media / Publicitate, Retail

TEZAUR Investment Group deschide o NOUĂ agenție tip insulă în București, în Sun Plaza, în data de 4 iulie 2024.
Clienții sunt așteptați în noua agenție din Sun Plaza – la etaj să se bucure de serviciile TEZAUR: împrumut tip amanet și vânzare de bijuterii unice din aur.
Deschiderea agenției TEZAUR SUN PLAZA vine și cu OFERTE SPECIALE!

Agenție NOUĂ Tezaur Sun Plaza

Agenție NOUĂ Tezaur Sun Plaza

 ÎNCREDERE SIGURANȚĂ FLEXIBILITATE INTEGRITATE 

Astfel, TEZAUR își întâmpină clienții care trec pragul noii agenții cu surprize dulci și oferte promoționale: reduceri până la 50% la o selecție de bijuterii din aur.

Agenția noua TEZAUR SUN PLAZA vine în întampinarea clienților cu cele mai bune oferte de amanet și o gamă variată de bijuterii unice din aur la prețuri accesibile. De asemenea, în agenție, clienții vor găsi personal pregătit oricând să ofere cele mai bune informații cu privire la serviciile TEZAUR.

Noua agenție TEZAUR SUN PLAZA, își așteaptă clienții în fiecare zi de luni până duminică de la 10:00 la 22:00.

Mai multe informații atât despre ofertele speciale pregătite în ziua deschiderii cât și despre noua colecție de bijuterii din aur puteți găsi pe site-ul www.tezaurshop.ro si www.tezaur.com si pe paginile de social media: Facebook – Tezaur, Instagram – tezaur_gold.

Extinderea rețelei de Agenții reprezintă o componentă esențială a strategiei de dezvoltare a Grupului TEZAUR. Inaugurarea Agenției TEZAUR SUN PLAZA, contribuie alături de celelalte Agenții TEZAUR la consolidarea poziției de lider de piață în acest domeniu.

 

TEZAUR Investment Group face parte din Grupul TEZAUR, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din București. TEZAUR oferă servicii de împrumut tip amanet, servicii de schimb valutar și vinde bijuterii din aur prin intermediul unei rețele de 50 de agenții localizate în București.

Clienții au la dispoziție și aplicația TEZAUR ONLINE prin care își pot verifica contractele, le pot prelungi sau achita parțial. De asemenea, aplicația oferă acces la ultimele promoții și la magazinul de bijuterii într-o manieră simplă de căutare și filtrare, clienții pot estima cât vor obține pentru o bijuterie din aur, pot căuta o agenție TEZAUR apropiată și multe alte opțiuni.

Vă așteptăm cu drag în data de 4 iulie 2024 la deschiderea agenției TEZAUR SUN PLAZA!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tezaur10/tezaur-deschide-o-noua-agentie-in-sun-plaza