Tezaur deschide o noua agentie

BUCURESTI - 9 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Agenția Șura Mare, a 52-a agenție TEZAUR , se va inaugura luni 12 august în București, strada Șos Olteniței, nr.10, bl. 2C, parter, începând cu ora 9.

Agentia Sura Mare

Agentia Sura Mare

TEZAUR DESCHIDE o NOUĂ AGENȚIE în sectorul 4 din BUCUREȘTI ,, AGENȚIA ȘURA MARE’’

TEZAUR Investment Group, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din Bucuresti, deschide o NOUA agenție!

AGENTIA SURA MARE, a 52-a agenție TEZAUR, se va inaugura luni 12 august  în București, strada Șos Olteniței, nr.10, bl. 2C, parter, începând cu ora 9.

Noua agenție TEZAUR SURA MARE este dotată modern cu vitrine în care se vor putea admira bijuterii unice din aur sau din BIJUTERII din aur cu diamante și se aliniază standardului de organizare al agențiilor TEZAUR.

Locuitorii sectorului 4 sunt așteptați în noua agenție din Sura Mare să se bucure de serviciile TEZAUR: imprumut financiar tip amanet , schimb valutar și vânzare de bijuterii.

Orice deschidere de agenție noua TEZAUR vine și cu OFERTE SPECIALE !

Astfel, TEZAUR  își întâmpină clienții care trec pragul Agenției Sura Mare cu surprize dulci, MARI REDUCERI la TOATE BIJUTERIILE din superba colecție de bijuterii din aur, 40% REDUCERE la BIJUTERIILE din AUR cu DIAMANTE, dar și cu O% comision pentru primii 2000 de lei în prima lună a contractelor de amanet pentru orice client.

Primii 10 clienții care vor cumpara bijuterii, vor intra  într-un MEGA CONCURS și au șansa să câștige o BIJUTERIE din AUR.

Compania TEZAUR își propune ca noua agenție SURA MARE să vină în sprijinul locuitorilor zonei cu cele mai bune oferte pe serviciul de amanet, o gamă variată de bijuterii unice din aur la prețuri accesibile și cel mai bun schimb valutar negociabil. De asemenea, în agenție clienți vor găsi personal pregătit oricand să ofere cele mai bune informații cu privire la serviciile TEZAUR.

Agenția Șura Mare, își așteaptă clienții de luni până vineri de la 9:00 la 18:00, iar sâmbăta de la 9:00 la 14:00.

Extinderea rețelei de Agenții reprezintă o componentă esențială a strategiei de dezvoltare a Grupului TEZAUR.

Inaugurarea Agenției Sura Mare, contribuie alături de celelalte Agenții TEZAUR la consolidarea poziției de lider de piața în acest domeniu.

Mai multe informații despre ofertele speciale pregătite în ziua deschiderii, dar și despre noua colecție de bijuterii din aur puteți găsi aici:  www.tezaur.com .

Despre TEZAUR Investment Group

TEZAUR Investment Group face parte din Grupul TEZAUR, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din Bucuresti. TEZAUR ofera servicii de imprumut, servicii de schimb valutar si vinde bijuterii din aur si bijuterii cu diamante prin intermediul unei retele de peste 50 de agentii localizate in Bucuresti cu posibilitatea achitării în rate fără dobândă prin intermediul cardului de cumpărături.

TEZAUR a lansat aplicatia TEZAUR ONLINE prin care clienții își pot verifica starea contractelor și le pot prelungi sau achita partial. De asemenea, aplicația oferă acces la ultimele promotii și la magazinul de bijuterii într-o manieră simplă de căutare și filtare, pot cauta o agentie TEZAUR apropiata sau pot estima cât vor obține pentru o bijuterie din aur.

Contact:

www.tezaur.comwww.facebook.com/tezaur.org;

www.instagram.com/tezaur_gold

021 222 44 92