TEZAUR DOMINĂ PIAȚA AMANETULUI

BUCURESTI - 2 aprilie 2024

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate

Live site

TEZAUR DOMINĂ PIATA AMANETULUI oferind cel mai mare preț amanet aur: 255 lei / g 18k și 200 lei / g 14 k, comision amanet începând cu 0.1% / zi.
Un preț imbatabil! Clienții pot beneficia de această super ofertă începând cu 02 aprilie 2024.

TEZAUR DOMINĂ PIAȚA AMANETULUI

ÎNCREDERE - SIGURANȚĂ - FLEXIBILITATE - INTEGRITATE

E foarte simplu de luat bani de la TEZAUR: clienții trebuie să vina doar cu buletinul și garanția din aur (bijuterii, monede etc) și primesc banii pe loc. Simplu și rapid!
Contractul de amanet se incheie pe o perioadă de maximum 30 de zile și poate fi prelungit ori de câte ori dorește clientul achitând doar comisionul.
Oferta este valabilă în toate agențiile TEZAUR din București și Ilfov, dar și online prin serviciul Amanet de Acasă.

Tezaur oferă servicii financiare de înaltă calitate (amanet și schimb valutar) puse la dispoziția clienților în cele 48 de agentii din București și Ilfov, agenții amenajate la cele mai înalte standarde, asigurand astfel o experiență eficientă, plăcută și sigură de fiecare dată când se optează pentru serviciile sale.
Harta și programul locațiilor sunt disponibile pe site-ul companiei www.tezaur.com.

În plus, Tezaur pune la dispoziție clienților pentru achiziție o gamă variată de bijuterii din aur și cu diamante. Bijuteriile pot fi comandate și din magazinul online www.tezaurshop.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tezaur10/tezaur-domina-pia-a-amanetului