TEZAUR îți dăruiește un ,,Crăciun prețios” alături de cei dragi

BUCURESTI - 4 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Crăciunul, una dintre cele mai așteptate sărbători din an, trezește în sufletele oamenilor fericirea și dorința de oferi cadouri din toată inima.
TEZAUR își dorește ca momentele petrecute alături de familie să devină clipe memorabile, de neprețuit. De aceea, în preajma sărbătorilor de iarnă, TEZAUR dă startul campaniei ,,Un Crăciun prețios” prin care oferă premiu un colier din aur alb de 14 K cu diamante .
Românii iubesc Crăciunul, adoră să dăruiescă cadouri și să trăiască clipe de neuitat alături de cei dragi.

Dacă îți dorești ca de acest Crăciun să oferi un cadou unic, trebuie doar să pătrunzi în spiritul sărbătorilor de iarnă și să vii în agențiile TEZAUR. În perioada 4-18 decembrie, încheie un contract de amanet garantat cu obiecte din aur, în valoare minimă de 1.000 RON și poți câștiga un colier din aur alb de 14 K cu diamante.

Campania un ,,Crăciun prețios” își propune să transmită multă bucurie în casele oamenilor, în preajma sărbătorilor de iarnă. Cele mai prețioase cadouri sunt cele oferite din inimă în ziua de Crăciun, lângă bradul împodobit alături de familie.

TEZAUR oferă cadouri prețioase pentru aceste momente speciale.

 Profită de acest concurs și încheie în perioada 4-18 decembrie un contract de amanet garantat cu obiecte din aur, în valoare minimă de 1.000 RON, iar colierul din aur alb de 14K cu diamante poate fi al tău.

 Câștigătorul concursului va fi extras conform random.org pe data de 19 decembrie și anunțat pe pagina de Facebook Tezaur. Regulamentul concursului este disponibil atât pe site-ul Tezaur, cât și pe pagina de Facebook Tezaur.