TEZAUR lansează CONTUL MEU, primul serviciu online de gestionare al contractelor de amanet.

BUCURESTI - 10 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Social, Tehnologie

Serviciul CONTUL MEU, unic pe piață, este disponibil pe site-ul www. tezaur .org și în curând în aplicația mobilă Tezaur Online. Acesta a fost proiectat și realizat astfel încât să elimine efortul pe care clienții Tezaur îl depun pentru deplasarea în agenție pentru anumite operațiuni. Astfel, aceștia își pot tine sub control contractele din telefonul mobil sau de acasă, iar atunci când doresc prelungirea sau achitarea parțială a contractelor o pot face printr-un simplu click.

Contul Meu

Pe scurt, câteva dintre avantajele pe care le aduce CONTUL MEU sunt:

- Permite întocmirea de operațiuni online asupra contractelor clientului și vizualizarea sumelor achitate;

- Transformă calculatorul personal sau telefonul mobil în sistem de plată securizată online;

- Păstrează în siguranță toate datele utilizatorului;

- Transmite prin e-mail actele adiționale imediat după înregistrarea plății online;

- Achită parțial obiectele din contract, astfel plătind ulterior un comision mai mic;

- Este complet gratuit și ușor de folosit.

“TEZAUR a ales să fie la curent cu nevoile tehnologice, prin introducerea de noi facilități într-un mediu în care românii se simt familiar: spațiul digital.

Contul Meu TEZAUR  este foarte rapid și ușor de folosit de oricine. Este un pas firesc în strategia noastră de a oferi servicii profesioniste clienților noștri.

Pentru noi, cei din echipa Tezaur, este foarte importantă mulțumirea clienților noștri și încrederea pe care aceștia o au în compania noastră. De aceea, ne îmbunătățim periodic serviciile și ofertele.”, declară Radu Stănilă, Director IT al Tezaur Investment Group.

Despre Tezaur Investment Group

Tezaur este o companie cu tradiție pe piața amanetului, fiind cea mai importantă și puternică casă de amanet. Serviciile oferite sunt variate: amanet aur, schimb valutar și vânzare de bijuterii din aur și bijuterii cu diamante, cu posibilitatea achitării în rate fără dobândă prin intermediul cardului de cumpărături.

Contact:

www.tezaur.org

www.facebook.com/tezaur.org

021 222 44 92

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tezaur10/tezaur-lanseaza-contul-meu-primul-serviciu-online-de-gestionare-al-contractelor-de-amanet