TEZAUR oferă 10 coliere din aur. Intră în concurs și caștigă!

BUCURESTI - 20 martie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Odată cu venirea primăverii, TEZAUR și-a propus să-și răsfețe clienții cu 10 coliere din aur, în 10 super concursuri, timp de 30 de zile.
Pentru a intra în concurs clienții trebuie să meargă în una sau mai multe agenții TEZAUR, în perioada 20 martie - 20 aprilie 2019 și să încheie un contract de amanet de minimum 1.000 RON.
Oferta este valabilă numai în următoarele 10 agenții: Veteranilor, Chibrit, Lacul Morii, Mărgeanului, Bălcescu, Hala Traian, Drumul Taberei, Circului, Giulești și Lujerului.

Super Concursul Primaverii

Super Concursul Primaverii

Sub mesajul ,,O primăvară aurie”, TEZAUR dorește să ofere un început de primăvară spectaculos și își surprinde clienții cu premii pe măsură.

Astfel clientul care în perioada 20 martie-20 aprilie merge în oricare dintre cele 10 agenții participante la campanie și încheie un contract de amanet în valoare minină de 1.000 RON intră în cursa pentru câștigarea unuia dintre cele 10 coliere din aur.

Pentru mai multe șanse de câștig, un client poate să meargă să încheie unul sau mai multe contracte de amanet într-una dintre cele 10 agenții. Foarte important de menționat este că există un premiu care se acordă pentru fiecare agenție, iar la finalul perioadei de înscriere se va alege câte un câștigător pentru fiecare agenție. La sfârșit vor fi 10 câștigători care se vor bucura de câte un colier superb din aur.

Pentru a afla locația exactă a celor 10 agenții înscrise în campanie, vă rugăm să accesați link-ul următor: https://tezaur.org/agentii-tezaur/

De asemenea, pentru a vizualiza premiul care îi corespunde fiecărei agenții intrați AICI.

Extragerea câștigătorilor se va face random, pe data de 22 aprilie, pe pagina de Facebook TEZAUR