The Adgency va provoaca la concurs pe stiumuzica.ro!

BUCURESTI - 5 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

The Adgency, impreuna cu cele mai puternice posturi de radio, Europa FM, Radio 21 si Vibe FM, lanseaza stiumuzica.ro, pentru toti iubitorii de muzica.

Stiumuzica.ro este un proiect indraznet, adresat tuturor iubitorilor de muzica - a celor care iubesc sunetul, in general, dar si a celor interesati de monden si de viata vedetelor, in particular. Pe Stiumuzica.ro veti gasi de toate: de la stiri si informatii din muzica, topuri, la versuri, lansari, concerte, concursuri, ba chiar si o sectiune speciala de provocari pe care le puteti trimite prietenilor, ca sa vedeti ce le poate pielea. Si toate acestea la un loc, intr-o platforma interactiva, care va premiaza continuu pentru cunostintele voastre de muzica!

Chiar daca astazi a ajuns sa va provoace la concurs, Stiumuzica.ro a fost la randul sau o provocare in sine pentru The Adgency - si asta, pentru ca este un proiect complet de comunicare on-line, incluzand creatia de identitate (specifica pentru acest mediu), arhitectura informatiei, conceptul de web propriu-zis dar si dezvoltarea site-ului si a instrumentelor interactive, programate pentru a fi lansate intr-o etapa ulterioara. Am desenat logo-ul acestui proiect precum si o serie intreaga de declinari ale personajului 'cu gandul la muzica' - vorbim de diversitate, nu-i asa? si apoi interfata website-ului pornind de la ideea de dinamism, pentru a fi in ton cu frenezia si forfota continua din muzica; am folosit flash la modulele interactive gen concurs, dar si la animarea logo-ului Stiumuzica.ro.
Pentru ca va fi un site in care stirile si informatiile din muzica vor fi actualizate permanent, site-ul se bazeaza pe solutia proprie de management de continut - Adkontent - imbogatita cu o serie de module personalizate pentru acest proiect, care fac administrarea continutului site-ului extrem de facila, lasand ca singura grija a jurnalistilor de la stiumuzica.ro sa fie forma dar mai ales calitatea informatiilor care vor fi publicate in site.

'Site-ul aduce la un loc informatii orginiale, stiri in premiera, uneste fanii muzicii pornind de la preferintele lor pentru un anumit gen muzical sau trupa si creeaza dependenta prin intermediul unui concurs unde fiecare poate arata ca stie muzica. The Adgency a reprezentat pentru noi o alegere fericita pentru ca am intalnit o echipa foarte creativa, intuitiva si care s-a miscat rapid pentru a pune pe picioare un proiect desosebit de complex. Ceea ce se vede acum pe www.stiumuzica.ro este doar un prim pas spre ceea ce va fi in scurt timp site-ul no.1 de muzica din Romania', spune Toader Paun, project manager Stiumuzica.ro.

'Dupa cum probabil stiti, solutiile tehnice sunt aproape similare in multe cazuri in web development. Diferenta o fac ideile si oamenii care cred in ele. De asta nu vreau sa vorbesc despre detaliile tehnice - astea se pot afla, atunci cand intereseaza pe cineva (sau vi le putem explica pe larg chiar noi, daca ne intrebati). Nu vreau sa vorbesc nici despre idee - idei sunt mii, si suntem siguri ca mai sunt si altii care se gandesc la acest tip de proiecte. Tin in schimb sa multumesc in mod deosebit oamenilor implicati in acest proiect: pe de o parte echipei The Adgency pentru implicarea extraordinara in acest proiect, si pe de alta parte clientului pentru ocazia pe care ne-a oferit-o - aceea de a dezvolta impreuna proiectul Stiumuzica.ro. Si as vrea inca odata sa multumesc ambelor echipe pentru modul coerent in care au comunicat si pentru flexibilitatea de care au dat dovada de-a lungul procesului, din care - ca-n viata - nu au lipsit si momente critice.' declara Richard Nita, director de creatie la The Adgency.

Site-ul www.stiumuzica.ro a fost realizat de Europe Developpement International S.A, parte a trustului Lagardere Active Radio, compania care se afla in spatele celor mai apreciate posturi de radio din Romania, Europa FM, Radio 21 si Vibe FM.

The Adgency (www.theadgency.ro) este o agentie romaneasca de creatie si design interactiv, consultanta de brand si comunicare integrala, fondata in 2004. Printre partenerii constanti ai agentei se numara Radio 21, Europa FM, Image PR, AdsWizz, City Mall, Colina Motors, Svasta, ARBOmedia, Grey/Mediacomm, companiile grupului Montero, Daedalus Consulting, International Leasing, Svasta Management Consulting,dar nu numai.

Despre The Adgency

Din partea trustului Lagardere Active Radio, proiectul a fost conceput si coordonat de Toader Paun, (project manager) si Victor Dumitrescu (group web manager).

Din partea The Adgency, proiectul a fost realizat de Bogdan Condurache (design web), George Draghici si Andrei Dinca (dezvoltare web) si a fost coordonat de Richard Nita, director de creatie.

The Adgency Media & Consult
Sgt. Ion Marcu nr. 14, Bucharest, Romania
Telephone: 021 7464530
Mobile: 0740216889
E-mail: office@theadgency.ro
corina@theadgency.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/the-adgency/the-adgency-va-provoaca-la-concurs-pe-stiumuzica-ro