theBEST.FIT, unic distribuitor al produselor BIOVITA în Romania

BUCURESTI - 17 mai 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Sanatate

theBEST.FIT, furnizor de top de suplimente alimentare sănătoase și delicioase, este încantat să anunțe extinderea gamei de produse prin încheierea parteneriatului cu BIOVITA.

Încă din 1999, BIOVITA, prin mărcile WHYsport și WHYnature, sunt implicați în cercetarea, selecția și distribuția suplimentelor alimentare și susțin bunăstarea psihofizică, sportul, prevenirea și îngrijirea personală integrală, ca fiind printre cele mai importante valori ale sale.

Produsele WHYsport și WHYnature sunt concepute și selectate de o echipă dinamică, plină de entuziasm și abilități, formată din biologi, biotehnologi și cercetători, care efectuează zilnic cercetări științifice atente, selectând cele mai bune materii prime pentru a crea produse sigure și eficiente. Pentru Biovita, etica profesională este o valoare foarte importantă, la fel ca și responsabilitatea față de mediu.

Gama WHYsport include produse fără zahăr care se adresează celor care fac sport, dar și celor care pur și simplu sunt interesați de propria sănătate:   proteine , batoane proteice, creatina , aminoacizi , pre-workout și post-workout , gainere și arzătoare de grăsimi.

Produsele WHYnature sunt suplimente alimentare pentru sport și bunăstare și au ca obiective principale alimentația sănătoasă și un stil de viață corect: colagen hidrolizat, gustări proteice, gemuri de fructe, mixuri pentru înghețată și clătite, toate low carb , fără gluten, fără ulei de palmier , sau cu conținut foarte scăzut de zahăr.

Despre the BEST FIT

theBEST.FIT este destinația dumneavoastră de încredere pentru suplimente alimentare, produse premium de nutriție și longevitate. Ceea ce ne evidențiază este viziunea de a împuternici oamenii să preia controlul asupra sănătății și bunăstării lor. Credem în puterea de transformare a suplimentelor nutriționale și a produselor de longevitate pentru a ne îmbunătăți calitatea vieții pentru cât mai mult timp. Această pasiune este piatra de temelie a misiunii theBEST.FIT de a face sănătatea accesibilă tuturor.

Persoană de contact:
Cassandra Dumitrescu
website: thebest.fit
e-mail: office@thebest.fit
telefon: 0735842844

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/the-best-fit/thebest-fit-unic-distribuitor-al-produselor-biovita-in-romania