Proiectul HEROES lanseaza platforma video dedicata recrutarii de ingrijitori

BUCURESTI - 22 mai 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Luna iunie 2023 anunta lansarea proiectului HEROES, prima platformă video de recrutare concepută special pentru a facilita găsirea îngrijitorului potrivit pentru dumneavoastră sau pentru cei dragi. In perioada iunie-august 2023 platforma va putea fi utilizata GRATUIT de orice utilizator din Bucuresti.

Proiectul HEROES își propune să facă recrutarea de îngrijitori rapidă, fiabilă și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru a satisface nevoile de îngrijire din comunitățile locale. Pentru a atinge acest obiectiv, combinăm experiența pensionarilor și asistenților medicali cu avantajele tehnologiei digitale într-o platformă de recrutare incluzivă pentru toate vârstele.

Dacă aveți nevoie de ajutor la domiciliu pentru dumneavoastră sau pentru cei dragi, prin intermediul platformei de recrutare video HEROES veți putea găsi candidatul potrivit, căutând profiluri detaliate si reale, primind aplicații video la anunturile dumneavoastra de recrutare și cerând părerea experților asupra calificărilor candidaților, toate acestea fiind disponibile gratuit pe durata a 3 luni de zile.

Pentru companiile care au nevoie de personal de îngrijire sau de asistență medicală, platforma noastra de recrutare sporește șansele de a găsi candidatul potrivit, astfel încât să puteți angaja personal mai bun cu costuri mai mici. Spre deosebire de concurenții noștri, platforma video HEROES este specializată în locuri de muncă în domeniul îngrijirii și al asistenței medicale și oferă rezultate mai bune în mai puțin timp.

Dacă aveti experiență in domeniul ingrijirilor la domiciuliu, Proiectul HEROES vă permite să găsiți un loc de muncă flexibil, să primiți o remunerație decentă și să vă îmbunătățiți echilibrul dintre viața profesională și cea privată, oferindu-vă acces la oferte de muncă variate, clare și de încredere.

Dacă sunteți interesați să vă inscrieți pe platforma HEROES în etapa pilot de lansare, veți beneficia în mod gratuit de toate facilitățile aplicației. Accesați site-ul nostru la adresa https://heroesproject.eu/ și completați datele dvs de contact.

Ne puteti de asemenea contacta la email: hello.romania@heroesproject.eu si telefon: +40 752 614 263.

Despre THE CARE HUB

Proiectul HEROES este un proiect european de cercetare finanțat de AAL Programme cu sprijin financiar din partea Comisiei Europene și a agențiilor naționale de finanțare din Austria, România și Elveția.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/the-care-hub/proiectul-heroes-lanseaza-platforma-video-dedicata-recrutarii-de-ingrijitori