Comunicate The Concept

The Concept

Compania The Concept a emis 4 comunicate de presa

 • Ideal Residence Developer lansează Marina Snagov, proiectul rezidențial de 33 de vile de lux cu pontoane private și marină

  marina snagov

  BUCURESTI - 19 decembrie 2022


  Dezvoltatorul imobiliar Ideal Residence Developer lansează Marina Snagov, un nou proiect rezidențial de 33 vile de lux cu pontoane private și marină, situate pe malul lacului Snagov. Investiția este estimată la peste 12 milioane de euro.

      comunicatul de presa

 • Studiu The Concept: Randamentul mediu brut al investițiilor în apartamente a crescut în majoritatea orașelor mari în T3 2022

  the concept

  BUCURESTI - 11 noiembrie 2022

  The Concept lansează primul studiu de piață propriu - Analiza pieței rezidențiale din România în T3 2022. Studiul își propune să combine date factuale relevante în indicatori agregați care să aducă o claritate mai mare în piața de locuințe și evoluția potențială viitoare a acesteia.
  Indicatorii urmăriți sunt evoluția prețurilor ajustate cu inflația, evoluția prețurilor ajustate cu salariul mediu net, indicele puterii de cumpărare, procentul unităților individuale cumpărate cu cash vs. credit și randamentul mediu brut al investițiilor rezidențiale, toate calculate trimestrial.
  Datele care au dat concluziile raportului au fost prelucrate de The Concept pe baza datelor publice furnizate de INS, BNR, ANCPI și Imobiliare.ro.
      comunicatul de presa

 • Tellus Invest construiește 96 de apartamente și spații comerciale în cea mai râvnită zonă din Nordul Bucurestiului, Pipera-Iancu Nicolae

  BUCURESTI - 3 iulie 2020

  Tellus Invest, dezvoltatorul proiectelor Grand Park Residence, Bonjour Residence și Junior Residence, toate în Cluj-Napoca, se extinde în Capitală cu cel mai nou proiect rezidențial din zona Iancu Nicolae, ce însumează 96 de apartamente și spații comerciale, împreună cu 176 de locuri de parcare. Investiția totală în acest ansamblu se ridică la peste 15 Milioane de Euro, proiectul urmând să fie finalizat în toamna acestui an.
      comunicatul de presa

 • Prima Development Group construiește 226 de apartamente și spații comerciale în cel mai nou pol de dezvoltare urbană din Bucuresti, Timpuri Noi.

  Core Timpuri Noi

  BUCURESTI - 11 mai 2020

  Prima Development Group, dezvoltatorul proiectului Boemia Apartments din zona Piața Unirii, a început construcția celui mai nou proiect rezidențial din zona Timpuri Noi, ce însumează 226 de apartamente, 250 de locuri de parcare și spații comerciale. Investiția totală în acest ansamblu se ridică la peste 20 de milioane de Euro, proiectul urmând să fie finalizat in luna Decembrie a anului viitor.    comunicatul de presa