Prima Development Group construiește 226 de apartamente și spații comerciale în cel mai nou pol de dezvoltare urbană din Bucuresti, Timpuri Noi.

BUCURESTI - 11 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Imobiliare

Prima Development Group, dezvoltatorul proiectului Boemia Apartments din zona Piața Unirii, a început construcția celui mai nou proiect rezidențial din zona Timpuri Noi, ce însumează 226 de apartamente, 250 de locuri de parcare și spații comerciale. Investiția totală în acest ansamblu se ridică la peste 20 de milioane de Euro, proiectul urmând să fie finalizat in luna Decembrie a anului viitor.

Core Timpuri Noi

Proiectul se va numi Core Timpuri Noi si aduce o serie de facilitați moderne, noutatea fiind sistemele smart home din fiecare apartament sau stațiile de încărcare autoturisme electrice și hibrid în parcarea exterioară și in cea subterană.

« În contextul actual, oamenii vor fi mult mai atenți când aleg să cumpere o locuință. Din perspectiva dezvoltatorilor, acest lucru înseamnă adoptarea unei strategii de business având ca punct central clientul și nevoile acestuia. Credem că dezvoltatorii serioși, care pun pe primul loc calitatea construcției și nevoile clienților, nu vor avea probleme în ceea ce privește vânzările în perioada următoare. » a declarat Andrei Moanță, CEO Prima Development Group.

Vânzările au început în luna martie a acestui an, fiind realizate în colaborare cu compania de consultanță imobiliară, The Concept

« Zona Timpuri Noi a beneficiat dintotdeauna de o cerere crescută de spatii locative. Investițiile din zona de business nou creată contribuie și mai mult la această creștere, în special în rândul profesioniștilor din companiile relocate în zonă și a antreprenorilor, care doresc să fie conectați la acest nou pol de dezvoltare urbană. Mai mult decât atât, facilități precum spațiile comerciale de la parter, terasele spațioase și apartamentele cu birou, aduc un plus valoare proiectului, în special în contextul actual, când observăm o creștere semnificativă a numărului celor care își doresc să lucreze de acasă.» a declarat Claudia Tudor, Sales Manager – Central în cadrul The Concept.

Ansamblul CORE Timpuri Noi este situat pe Str. Foisorului, cu acces rapid către noul pol de birouri din zona, dar și către București Mall și Parcul Tineretului.

Prima Development Group este unul dintre cei mai activi dezvoltatori pe piața locală, construind până acum peste 2500 de apartamente în București și Oradea. Totodată, dezvoltatorul pregătește un nou proiect de peste 1000 de apartamente, amplasate pe un teren de 5 hectare cu deschidere către lac, în zona Sisești din Capitala, autorizația de construire fiind așteptată la până finalul acestui an.

Despre The Concept

The Concept este unul dintre liderii pietei de servicii de vanzari si marketing pentru ansambluri rezidentiale de anvergura, portofoliul acesteia masurand peste 1.300 unitati cu o valoare de peste 150 Milioane Euro.”

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/the-concept/prima-development-group-construieste-226-de-apartamente-si-spatii-comerciale-in-cel-mai-nou-pol-de-dezvoltare-urbana-din-bucuresti-timpuri-noi