Garanta Asigurări face plata integral către Prestige Mob

BUCURESTI - 12 februarie 2018

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

PRESTIGE MOB primește de la GARANTA ASIGURĂRI întreaga sumă de
5 milioane de EUR după incendiul de la Balotești

Garanta Asigurări își ține promisiunea de a fi un sprijin puternic pentru clienții săi și plătește diferența de 4 milioane de EUR către Prestige Mob, fabrica de mobilă care a ars anul trecut în ceea ce presa a făcut cunoscut sub numele de “incendiul de la Balotești”. După achitarea unui avans de 1 milion de EUR acum câteva luni, a plăti diferența până la 5 milioane de EUR este un pas firesc către stingerea tuturor obligațiilor de asigurator față de clientul său.

“Suntem conştienţi de faptul că toți clienții noștri au nevoie de sprijinul nostru deplin, iar compania noastră face exact ceea ce promite: este acolo pentru ei atunci când au cel mai mult nevoie de asta. Achitarea integrală a celor 5 milioane de EUR reconfirmă soliditatea companiei noastre și repoziționează Garanta Asigurări drept unul dintre cei mai implicaţi jucători de pe piața din România. Garanta Asigurări și-a susținut clientul, Prestige Mob, pe parcursul întregului proces de reîncepere a business-ului și de repunere în mișcare a acestuia.” declară Theodoros BARDIS, Director General al Garanta Asigurări S.A.

Despre Garanta Asigurări

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața locală de asigurări şi peste 50.000 de clienţi, misiunea Garanta Asigurări este aceea de a întări securitatea financiară a clienților săi, prin programe de asigurare adaptate nevoilor personale de protecție și de a oferi valoare acționarilor. Garanta reprezintă circa 100 de parteneri externi prin gestionarea de dosare de Carte Verde, fiind autorizați de Biroul Asiguratorilor din România (BAAR).

Compania are 15 reprezentanţe în marile orașe din România şi acoperă nevoi de asigurare de viaţă şi generale.

Aflați mai multe despre Garanta Asigurări pe website și pe platformele de social media: Facebook și LinkedIn.

Despre The House PR Agency

www.thehousepr.agency