Garanta Asigurări sărbătorește 20 de ani pe piața din România

BUCURESTI - 20 octombrie 2017

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Constituită în luna octombrie a anului 1997, Garanta Asigurări sărbătorește 20 de ani pe piața locală de asigurări.

Garanta Asigurari, 20 de ani

Garanta Asigurari, 20 de ani

Odată cu acest moment aniversar, compania și-a îndreptat atenția către susținerea proiectelor culturale autohtone, fiind partener în retipărirea unei cărți de referință pentru literatura română contemporană, “Recviem pentru nebuni și bestii”, a scriitorului Augustin Buzura.  Mai mult decât siguranța bunurilor materiale, Garanta Asigurări le-a propus clienților săi și o altfel de oportunitate: aceea de a reflecta la bunăstarea minții și sufletului.

De-a lungul celor 20 de ani, Garanta Asigurări s-a bucurat de creșteri ale cifrei de afaceri, ale numărului de angajați și ale numărului de clienți, în același timp dezvoltând un grad ridicat de experiză, consistență și performanță pe piața locală.  Serviciile și produsele companiei ce vin în întâmpinarea necesităților clienților, precum și preocupările constante față de nivelul de specializare al angajaților au constituit bazele acestei creșteri. Mai mult, având drept principală misiune întărirea securității financiare a clienților săi prin programe de asigurare adaptate nevoilor personale de protecție, compania a participat activ de-a lungul acestor ani la dezvoltarea pieței de profil.

 

La ceas aniversar, obișnuim să ne evaluăm activitatea și să analizăm rezultatele obținute, dar și să privim spre viitor cu încredere. Orientarea către client, creșterea calității serviciilor oferite, administrarea eficientă a capitalului sau menținerea securității financiare sunt doar câteva dintre obiectivele îndeplinite de companie de-a lungul celor 20 de ani. Experiența acumulată în tot acest timp ne-a ajutat să înţelegem nevoile clienților noștri şi să alegem detaliile care fac diferența”, declară Theodoros Bardis, Director General al Garanta Asigurări.

În prezent, compania este unul dintre jucătorii compoziți în domeniul asigurărilor din România, oferind atât asigurări de viață, cât și generale. Activitatea companiei și rezultatele sale se pot concretiza în câteva cifre de referință:

  Număr total clienți: 50.000
  Număr de angajați: 142
  Număr de sucursale: 15
  Număr de parteneri externi: 140
  Primele brute subscrise în anul 2016: aproximativ 40.000.000 RON
  Marja de solvabilitate la finele anului 2016: 288%

 

Despre Garanta Asigurări

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața locală de asigurări, misiunea Garanta Asigurări este aceea de a întări securitatea financiară a clienților săi, prin programe de asigurare adaptate nevoilor personale de protecție și de a oferi valoare acționarilor. Garanta reprezintă 140 de parteneri externi prin gestionarea de dosare tip Carte Verde, fiind autorizați de Biroul Asiguratorilor din România (BAAR) și este prezentă în majoritatea orașelor mari din România.  

Aflați mai multe despre Garanta Asigurări pe website și pe platformele de social media: Facebook și LinkedIn.