Brandon Bays, speaker de renume mondial, pentru prima dată în România!

BUCURESTI - 10 aprilie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Sanatate, Social, HR, Cursuri

Live site

Brandon Bays, expert în vindecare holistică si autoarea best-seller-ului „Călătoria”, va susţine Seminarul "Journey Intensive" în Bucureşti, între 31 mai-2 iunie 2013, in cadrul caruia va preda o metodă de vindecare şi de dezvoltare personală cu aplicaţii în toate domeniile vieţii.

poza

poza

O metodă de vindecare născută dintr-o poveste de viaţă

Procedeul terapeutic “The Journey” a fost proiectat de Brandon Bays în urma propriei experienţe de vindecare de o tumoare mare cât o minge de baschet. Fiind expert în domeniul sănătăţii, Bays era conştientă de impactul pe care îl au emoţiile asupra funcţionării corpului, aşa că şi-a asociat tratamentul fizic cu lucrul asupra traumelor emoţionale din trecut şi şi-a scurtat astfel demersul de vindecare la doar şase săptămâni şi jumătate!  

Ulterior, ea a reunit toate procedeele utilizate în acea perioadă în ceea ce avea să devină metoda “The Journey” („Călătoria”), predată astăzi pe întreg cuprinsul globului ca o metodă de vindecare şi dezvoltare personală axată pe conştientizarea, accesarea şi vindecarea emoţiilor negative reprimate, stocate în celulele corpului.

Descoperirile ştiinţifice care au stat la baza design-ului tehnicii aparţin dr. Candace Pert (autoare a cărţii „Molecules of emotion”), dr. Deepak Chopra (autor al conceptului de „memorie celulară”) şi biologului Bruce Lipton (care a demonstrat influenţa decisivă a credinţelor asupra proceselor biologice ale corpului).

Tehnica s-a dovedit a fi extrem de eficientă în vindecarea unei game largi de afecţiuni emoţionale şi fizice. De-a lungul timpului, ea a ajutat mii de oameni de pretutindeni să se elibereze de probleme ca anxietate, stres, depresie, scăderea stimei de sine, greutate excesivă, incapacitatea de a gestiona emoţiile negative, boli fizice, dependenţe de toate tipurile şi comportamente nesănătoase, abuz fizic sau sexual, probleme relaţionale şi dificultăţi în plan profesional.

Utilizând „Călătoria” oameni de orice vârstă, din toate categoriile sociale, indiferent de cultura căreia îi aparţin sau de istoria lor de viaţă, obţin rezultate extraordinare în toate domeniile vieţii lor.