Metoda "Calatoria" si educatia emotionala a copilului tau

BUCURESTI - 25 septembrie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, ONG, Social

O singura saptamana ne mai desparte de Seminarul "Journey Intensive" sustinut de Brandon Bays, cea care a reusit sa genereze un val urias de transformare in intreaga lume prin tehnicile de vindecare emotionala si fizica reunite sub numele The Journey („Calatoria”). Printre multiplele aplicatii ale procedeului se afla si o versiune adaptata pentru a le fi de folos parintilor in educatia emotionala a copiilor lor.

The Journey For Kids

The Journey For Kids

 Ca si copii am auzit adesea, "Da tot ce e mai bun din tine". Si ne-am dat tot interesul sa fie asa. Am facut eforturi, ne-am straduit, ne-am luptat. Cum ar fi fost sa ni se spuna in loc: "Relaxeaza-te micutule - esti complet si perfect, si exista un potential urias in tine, care abia asteapta sa se manifeste prin tine - trebuie doar sa te relaxezi". 

Brandon Bays

In urma cu 20 de ani, Brandon Bays s-a vindecat complet de o formatiune tumorala mare cat o minge de baschet in doar sase saptamani. Ea a dorit sa impartaseasca lumii intregi experienta sa radicala care i-a transformat intreaga viata – ceea ce a si facut in best-seller-ul international „The Journey®” („Calatoria”).

Succesul de care s-a bucurat cartea a determinat-o sa proiecteze o serie de worksop-uri si seminarii care sa raspunda setei pentru aceasta metoda si care se tin in 47 de tari de pe 5 continente.

Metodele puse la punct de Brandon Bays sunt aplicate in prezent de medici, psihologi, pedagogi, terapeuti etc. si nu numai. Oricine isi poate insusi aceste instrumente in cadrul Seminarului "Journey Intensive" si poate ulterior sa lucreze cu cei apropiati.

Brandon Bays incurajeaza vindecarea emotionala de la cele mai fragede varste si pentru aceasta a proiectat si o versiune a metodei "Calatoria" adaptata pentru copii.

Semnalele pe care cei mici le dau, de la usoare stari de ostilitate si iritabilitate sau nemultumire pana la performanta scolara scazuta, timiditate si incapacitatea de integrare in grup, lipsa de concentrare etc., pot ascunde rani emotionale, evenimente care i-au marcat intr-o masura mai mare sau mai mică si care uneori au trecut neobservate de catre cei din jur. Prin intermediul “Calatoriei” ei isi vindeca si se elibereaza de aceste amintiri dureroase, de experientele care i-au marcat, iar corpul are apoi posibilitatea sa intre firesc intr-un proces de reechilibrare si vindecare.

Au astfel sansa de a se vindeca de boli, frici, fobii, comportament ostil, timiditate, traume in urma divortului parintilor sau a decesului cuiva drag etc. cand acestea nu au apucat sa prinda radacini adanci in fiinta lor. Sunt create astfel premizele unei vieti traite in armonie cu sine si cu ceilalti, implinitoare si plina de succes.

Brandon Bays este implicata si în proiectul caritabil de anvergură derulat de organizatia non-guvernamentala Journey Outreach, in cadrul caruia si copii din categorii defavorizate pot beneficia de efectele profund vindecatoare ale acestei metode. Terapeuti acreditati de The Journey® aplica metoda de vindecare a traumelor emotionale, dependentelor de orice tip si a problemelor comportamentale ale copiilor in scoli, spitale, grupuri de ingrijire a bolnavilor de SIDA, centre pentru persoanele dependente, centre pentru persoane abuzate etc. In 2008, doar in Africa de Sud, peste 29 000 de copii au fost inclusi în proiectele Journey Outreach si azi sute de comunitati si scoli din mediul rural beneficiaza de efectele profund vindecatoare ale acestei metode.

“Calatoria” este o mare sansa de a da un start bun vietii copilului tau. Vino  la Seminarul Journey Intensive din Bucuresti din perioada 4-6 octombrie 2013 pentru a afla secretele acestei metode.

Mai multe informatii despre eveniment se gasesc pe www.thejourney-romania.ro.