Un Eveniment de Excepție Seminarul "Journey Intensive" cu Brandon Bays

BUCURESTI - 27 august 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, ONG, Sanatate, Social, Cursuri

Live site

In perioada 10-12 octombrie 2014 Brandon Bays revine la Bucuresti pentru a sustine Seminarul Journey Intensive, in cadrul caruia sunt prezentate metodele de vindecare și transformare radicala a constiintei, reunite sub numele "Calatoria".
Procedeul consta in accesarea si vindecarea trairilor negative reprimate, ce actioneaza ca adevarate toxine emotionale care perturba buna functionare a organelor corpului. „Calatoria” permite astfel capacitatii naturale de vindecare si regenerare a corpului sa funcţioneze la maxim.

Brandon Bays

„Te invit să transformi ceva în viaţa ta, să îţi asumi responsabilitatea. Vindecarea autentică şi durabilă poate începe doar din interiorul tău. „Călătoria” îţi oferă mijoacele pentru a produce o diferenţă REALĂ în viaţa ta şi a celor din jur. Sper ca informaţiile pe care ţi le oferim să te inspire să iei iniţiativa de a-ţi transforma viaţa.”

Brandon Bays

"Calatoria" este un ghid exceptional pentru vindecare si eliberare, prin care este accesata cauza radacina, primara care a declansat boala sau dezechilibrul din plan fizic sau emotional. Metodele dezvoltate de Brandon Bays au insa aplicabilitate mult mai larga, putand fi folosite cu succes pentru a rezolva si blocaje din domeniu relational, profesional, social etc.

Conceptul de "memorie celulara" promovat de Deepak Chopra, doctor specializat in medicina interna si endocrinologie si expert in fizica cuantica, constituie un prim punct de referinta al metodei. Conform Dr. Chopra, celulele noastre sunt inzestrate cu un sistem de stocare a amintirilor, o memorie care determina in noi un anumit tipar, un anumit program de sanatate sau de boala, care va fi transmis generatiilor viitoare de celule.

Cazurile pacientilor care s-au vindecat de boli grave in ciuda faptului ca medicina clasica nu le mai acorda nicio sansa si pe care le-a studiat Dr. Deepak Chopra, l-au condus la concluzia ca acestia isi accesasera intr-un mod sau altul memoria celulara si emotiile asociate acesteia. Eliberarea emotiilor, constientizarea lor, deschiderea spre o perspectiva obiectiva asupra situatiei conflictuale, traumatizante prin care au trecut si intelegerea lectiei de viata care a stat in spatele ei, toate acestea au determinat ceea ce se numeste „vindecare celulara”.

Teoria Dr. Chopra este sustinuta de cercetarile de laborator ale Dr. Candace Pert, farmacolog, doctor in biologie moleculara si biofizica, care a aratat faptul ca atunci cand reprimam o emotie sunt eliberate substante in circulatia sangvina care determina blocarea anumitor receptori celulari, ceea ce face ca si comunicarea acestor celule cu restul organismului sa fie perturbata. In cazul in care acest fenomen persista o perioada indelungata sunt create premizele aparitiei dezechilibrelor in plan emotional si fizic si in cele din urma a bolilor. Insa, atunci cand ne exprimam emotiile si nu le reprimam, receptorii celulari nu se vor mai bloca. “Calatoria” ne invata tocmai cum anume sa exprimam emotiile pentru a ne debloca in plan emotional, mental si fizic.

In cadrul celor trei zile de seminar Brandon Bays ne invata:

- Care sunt pasii metodei “Calatoria” si secretele eficientei ei;

- Cum pot fi accesate si vindecate cauzele psihoemotionale ale bolilor si dezechilibrelor fizice;

- Cum pot fi vindecate ranile sufletesti pe care le-a lasat trecutul;

- Cum sa gestionam mania, tristetea, durerea si orice emotie negativa;

- Cum sa ne eliberam definitiv de lipsa increderii in sine si de timiditate;

- Cum se pot vindeca anxietatea, depresia si alte tulburari emotionale;

- Cum sa scapam de frici, blocaje, limitari care stau in calea afirmarii depline personale si profesionale;

- Cum sa ne eliberam de tot ceea ce ne blocheaza sa avem o relatie implinita si fericita;

- Care sunt descoperirile stiintifice care valideaza metoda;

- Cum pot fi aplicate procedeele ”The Journey” in toate domeniile vietii pentru a trai la potentialul maxim.

Modulul de Abilitati Avansate din a treia zi a seminarului va fi prezentat de Gaby Burt, cea care este alaturi de Brandon de 18 ani si care in prezent este directorul international al The Journey Seminars Ltd.

Mai multe informatii despre seminarul care va avea loc in perioada 10-12 octombrie 2014 la Bucuresti se gasesc pe www.thejourney-romania.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/the-journey-romania/un-eveniment-de-excep-ie-seminarul-journey-intensive-cu-brandon-bays