The Mansion Advertising

The Mansion Advertising


Descrierea companiei The Mansion Advertising

Despre Equest Parteners
Equest Parteners, cu sediul în Londra, este o companie de management şi consultanţă în investiţii, specializată pe pieţele emergente şi, cu precădere, pe economiile în creştere din sud-estul Europei.
Compania este manager şi consultant pentru anumite proprietăţi Equest, dar şi pentru fonduri axate pe investiţii în sectoare şi industrii cheie, în ţări precum Bulgaria, România şi Serbia, unde compania este prezentă cu birouri de investiţii.

Despre Vitantis
Aflat la numai 15 minute de centrul capitalei, la intersecţia dintre Splaiul Unirii şi şos. Vitan-Barzesti, Vitantis Shopping Center este unul din cele mai mari centre comerciale din toată partea de sud a Bucureştiului. Acesta include un supermarket Carrefour, un magazin Praktiker, magazine de mobile (Mobila Casa Rusu) şi electrocasnice (Technomarket) precum şi o galerie comercială cu peste 75 de magazine (Reserved, Intersport, Kenvelo, Tom Tailor).
www.vitantis.ro

Despre The Mansion Advertising
The Mansion Advertising este o agenţie de publicitate specializată pe acţiuni de BTL, activare la punctul de cumpărare, evenimente şi comunicare neconvenţionale, pentru a cuceri mintea şi inima consumatorilor. Printre clienţii care au încredere în serviciile agenţiei se numără Vitantis Shopping Center, Kia Motors, Hollywood Multiplex, TSG-Euroshell, Michelin sau TNT Romania.
www.themansionadv.com

Comunicate The Mansion Advertising :

Vezi toate comunicatele companiei The Mansion Advertising.