VITANTIS MONSTER TRUCK SHOW

Locul desfasurarii: Vitantis Shopping Center

Organizator: The Mansion Advertising si Vitantis Shopping Center

VITANTIS MONSTER TRUCK SHOW

Pe 18 si 19 septembrie, incepand cu orele 15:00, sarbatorim 2 ani de Vitantis Shopping Center cu un show exploziv, cu foc si adrenalina, cascadorii pe 2 roti, rasturnari spectaculoase si Monster Truck-uri ce vor distruge totul in cale! Sarbatoarea va culmina cu un concert Alex, duminica 19 septembrie.

Iar daca in zilele de 18 si 19 ai un bon de cumparaturi in valoare de minim 25 RON (TVA inclus) din galeria comerciala sau minim 50 RON (TVA inclus) din Praktiker, Carrefour, Technomarket sau magazinul de mobila Casa Rusu completeaza datele tale, depune cuponul in urna iar la sfarsitul zilei te poti plimba chiar tu cu Monster Truck-ul Godzilla!*

Intrarea este libera. *Detalii pe www.vitantis.ro


Mihai Paiu
Project Manager

The Mansion Advertising

Cell: +4.0751.067.135
E-mail: mihai.paiu@themansionadv.com
Web: www.themansionadv.com

Despre THE MANSION ADVERTISING

The Mansion Advertising este o agenĊ£ie de publicitate full-service cu o gandire strategica si un focus puternic pe proiecte creative de ATL, BTL sau digital. Inca din 2008, agentia a realizat proiecte pentru clienti precum: Henkel Romania, Reckitt Benckiser, Ursus Breweries, Danone, Carrefour, Douglas, Estee Lauder, ParkLake, Sandoz, Bioderma, Queisser Pharma, Syngenta, Agricover, Clubul Fermierilor Romani.

Participare: Intrare libera