VITANTIS MONSTER TRUCK SHOW

Locul desfasurarii: Vitantis Shopping Center

Organizator: The Mansion Advertising si Vitantis Shopping Center

VITANTIS MONSTER TRUCK SHOW

Pe 18 si 19 septembrie, incepand cu orele 15:00, sarbatorim 2 ani de Vitantis Shopping Center cu un show exploziv, cu foc si adrenalina, cascadorii pe 2 roti, rasturnari spectaculoase si Monster Truck-uri ce vor distruge totul in cale! Sarbatoarea va culmina cu un concert Alex, duminica 19 septembrie.

Iar daca in zilele de 18 si 19 ai un bon de cumparaturi in valoare de minim 25 RON (TVA inclus) din galeria comerciala sau minim 50 RON (TVA inclus) din Praktiker, Carrefour, Technomarket sau magazinul de mobila Casa Rusu completeaza datele tale, depune cuponul in urna iar la sfarsitul zilei te poti plimba chiar tu cu Monster Truck-ul Godzilla!*

Intrarea este libera. *Detalii pe www.vitantis.ro

Mihai Paiu
Project Manager

The Mansion Advertising

Cell: +4.0751.067.135
E-mail: mihai.paiu@themansionadv.com
Web: www.themansionadv.com

Despre THE MANSION ADVERTISING

Despre Equest Parteners
Equest Parteners, cu sediul în Londra, este o companie de management şi consultanţă în investiţii, specializată pe pieţele emergente şi, cu precădere, pe economiile în creştere din sud-estul Europei.
Compania este manager şi consultant pentru anumite proprietăţi Equest, dar şi pentru fonduri axate pe investiţii în sectoare şi industrii cheie, în ţări precum Bulgaria, România şi Serbia, unde compania este prezentă cu birouri de investiţii.

Despre Vitantis
Aflat la numai 15 minute de centrul capitalei, la intersecţia dintre Splaiul Unirii şi şos. Vitan-Barzesti, Vitantis Shopping Center este unul din cele mai mari centre comerciale din toată partea de sud a Bucureştiului. Acesta include un supermarket Carrefour, un magazin Praktiker, magazine de mobile (Mobila Casa Rusu) şi electrocasnice (Technomarket) precum şi o galerie comercială cu peste 75 de magazine (Reserved, Intersport, Kenvelo, Tom Tailor).
www.vitantis.ro

Despre The Mansion Advertising
The Mansion Advertising este o agenţie de publicitate specializată pe acţiuni de BTL, activare la punctul de cumpărare, evenimente şi comunicare neconvenţionale, pentru a cuceri mintea şi inima consumatorilor. Printre clienţii care au încredere în serviciile agenţiei se numără Vitantis Shopping Center, Kia Motors, Hollywood Multiplex, TSG-Euroshell, Michelin sau TNT Romania.
www.themansionadv.com

Participare: Intrare libera