Campania „30% Reducere la anvelope de iarna”

Craiova - 21 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Turism, Logistica/Transport, Retail, Internet

Autoteile Romania (www.cauciucurijante.ro) deruleaza cu succes campania ”30% Reducere la anvelope de iarna”, program ce isi propune incurajarea soferilor in decizia de a fi responsabili si de a schimba de acum anvelopele de vara cu cele adecvate vremii schimbatoare din aceasta perioada. Succesul este determinat de faptul ca in cele doua saptamani de la lansarea campaniei, au existat peste 300 de soferi care au inteles mesajul si au actionat in consecinta, iar promotia este valabila pentru 600 de clienti, ce aleg siguranta pana la sfarsitul lunii octombrie.

Campania  „30% Reducere la anvelope de iarna”

Pe site-ul www.cauciucurijante.ro, in sectiunea campaniei "30% Reducere la anvelope de iarna", soferii pot gasi cauciucuri de iarna noi, ale unor producatori de top, precum: Pirelli, Michelin, Continental, Goodyear, Semperit, Barum, Yokohama, Hankook, Kumho, Bridgestone, Sava, Nokian, Nexen si nu numai.

Compania Autoteile are doi ani de existenta pe piata romaneasca, iar in tot acest timp a facut eforturi constant pentru a veni in ajutorul soferilor romani, cu o varietate de cauciucuri si jante pentru orice sezon, orice automobil si, nu in ultimul rand, pentru orice sofer. Astfel, in momentul de fata, Autoteile ofera o gama de peste 5500 de produse, care pot acoperi toate cerintele si toate dorintele soferilor romani.

In acelasi sens al incurajarii conducatorilor auto de a actiona in mod responsabil, compania ofera transport gratuit in orice localitate din Romania, pentru orice comanda de peste 700 de lei, iar durata in care produsele sunt livrate la clienti este favorabila acestora, respectiv de la doua pana la  cinci zile. In plus, in cazul in care marfa ajunge la client in alt fel decat cel cerut si stipulat in contract, acesta poate informa si returna comanda in decurs de sapte zile de la momentul livrarii.

Cauciucurijante.ro demonteaza ideea ca ar fi un simplu magazin, cu scop strict comercial, oferind utilizatorilor de Internet si o multime de articole de specialitate, dar si materiale interesante si mai putin cunoscute, abordand subiecte din domeniul anvelopelor si jantelor.

Pentru mai multe detalii sau pentru consultanta specializata in alegerea unor cauciucuri de iarna potrivite, dar nu numai, numarul de telefon 0251.418.474, adresa te email office@cauciucurijante.ro si formularul de contact disponibil pe site stau la dispozitia clientilor. 

Despre The Markers Consult

Autoteile Craiova comercializeaza prin intermediul site-ului www.cauciucurijante.ro, anvelope si jante pentru toate tipurile de autovehicule