Centru de meditatii in Bucuresti

BUCURESTI - 17 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

La Centrul de meditatii Capri gasesti cele mai bune cursuri si meditatii, care sporesc imaginatia, memoria si puterea de analiza. Centrul sta la ispozitia fiecarui doritor de studiu: de la meditatii la engleza, meditatii la matematica, cursuri de limbi straine, pana la testari de nivel sau cursuri pentru companii.

Cursuri de meditatii Capri

Cursuri de meditatii Capri

In zilele noastre, meditatiile nu mai reprezinta un lucru rusinos si nu trebuie sa ne mai ferim de ele. Acum, meditatiile la engleza, meditatiile la matematica sau cursurile de limbi straine ne ajuta sa ne aprofundam cunostintele in domeniu si sa dorim sa fim mai buni. Pentru succes si incredere s-a inventat Capri.

Capri este un centru de meditatii din Bucuresti, aflat intr-o locatie ultracentrala (Piata Unirii). In Centrul de Meditatii Capri exista un grup de profesori tineri, pasionati de ceea ce fac, cu o vasta experienta in predarea de cursuri copiilor, dar si adultilor si pregatiti sa dea mai departe informatiile pretioase pe care le detin.

Capri ofera cursuri si meditatii individuale, adaptate capacitatii si nevoilor tale, intr-un mediu prietenos si relaxant, la cele mai mici preturi de pe piata! Cursurile se adreseaza elevilor in prag de examene, concurcuri si olimpiade, dar si celor care doresc obtinerea unor atestate. Nu intotdeauna trebuie sa fii nevoit sa inveti un anumit lucru, de aceea, Capri incurajeaza doritorii care vor sa isi aprofundeze pur si simplu cunostintele intr-un anumit domeniu.

Meditatiile la matematica, meditatiile la engleza sau cursurile de limbi straine sunt interactice si incurajeaza comunicarea, astfel incat nu se simta povara lectiilor plictisitoare si a temelor lungi. Exista o paleta diversificata de cursuri de limbi straine, atat pentru incepatori, cat si pentru cei care au cunostinte mai aprofundate.

Cu o experienta de peste 2 ani, Capri are 3157 de cursanti si 7760 de ore petrecute cu cei care isi doresc sa isi aprofundeze cunostintele lingvistice sau matematice. Alege cursurile si meditatiile Capri pentru a deveni si mai bun in ceea ce faci.

 

 

Despre The Markers Consult

The Markers: Agentie ce ofera servicii de marketing direct si marketing online, branding si advertising. Firma de consultanta pentru strategii de dezvoltare.