Unde iti poti duce copilul sa invete limba germana rapid si eficient?

BUCURESTI - 21 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Copilul tau are o pasiune pentru cultura germana? Si-ar dori sa ajunga cu orice pret in Germania, dar pentru asta trebuie sa ia cursuri de germana pentru incepatori? Scoala de limba germana iQWeLT are o propunere pentru tine.

Scoala de limba germana iQWeLT

Stim cat de importanta este cunoasterea unei limbi straine, dar mai stim cat de avantajos este sa stapanesti doua limbi straine. Combina necesitatea cu placerea si adu-ti copilul la Scoala de limba germana iQWeLT pentru a invata limba germana. La Scoala de limba germana iQWeLT gasesti un grup de profesori tineri, rabdatori si pasionati de ceea ce fac, care iti pot construi bazele limbii germane prin lectii de germana si cursuri de germana pentru incepatori. Aici gasesti cele mai bune cursuri si meditatii, care sporesc imaginatia si te ajuta sa comunici cursiv in limba germana.

Ce este Scoala de limba germana iQWeLT? Un centru de meditatii din Bucuresti, localizat intr-o zona centrala, care iti pune la dispozitie o serie de cursuri de limba, atat pentru copii, cat si pentru adolescenti incepatori sau avansati. La Scoala de limba germana iQWeLT ai parte de o multime de oportunitati si sansa de a fi indrumat de o serie de profesori instruiti, dornici sa predea si sa formeze de la zero un invatacel.

Scoala de limba germana iQWeLT ofera cea mai placuta experienta de invatare si te ajuta sa indragesti lucrurile pe care le inveti aici. Toti cursantii s-au declarat mai mult decat multumiti de experienta si acumularea cunostintelor dobandite la Scoala de limba germana iQWeLT. Monotonia este alungata prin interactivitate si metode practice de invatare rapida. Crezi ca nu esti capabil sa inveti o limba straina rapid? iQWeLT iti dovedeste contrariul, deoarece se bazeaza pe discutii, comunicare continua, jocuri care sporesc dorinta de a transmite mesaje si care necesita interactiune.

Cursurile si lectiile de germana pentru incepatori sunt organizate in asa fel incat sa dezvolte toate competentele lingvistice. La Scoala de limba germana iQWeLT se pune accent pe calitate, competenta, fiecare cursant avand parte de o programa personalizata, in functie de nevoile sale.

Despre The Markers Consult

The Markers: Agentie ce ofera servicii de marketing direct si marketing online, branding si advertising. Firma de consultanta pentru strategii de dezvoltare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/the-markers-consult/unde-iti-poti-duce-copilul-sa-invate-limba-germana-rapid-si-eficient