The One Tdi


Descrierea companiei The One Tdi

Compania The One Tdi SRL International PR&Events Management a fost infiintata la inceputul anului 2006, cu scopul organizarii de evenimente de business si de cultura in Romania. Patrimoniul societatii a fost reprezentat de la bun inceput de resursa umana; angajatii companiei avand o lunga si vasta experienta in marketing si PR, fiecare reusind sa aduca un plus de valoare si o nota de originalitate in tot ceea ce am reusit sa intreprindem.
Noiembrie 2007 a reprezentat momentul in care The One TDI a organizat primul sau eveniment sub brand propriu “the Future of Infrastracture in Central and Eastern Europe”. Pana la acel moment am prestat servicii subcontractate catre un trust media ce avea inclus o divizie de organizare de astfel de evenimente.
FICEE (www.ficee.eu) a fost organizat sub patronajul Ministerului Transporturilor din Romania si prin sprijinul direct al domnului Ludovic Orban. Evenimentul s-a bucurat de o larga si consistenta prezenta din partea Uniunii Europene (Domnul Jonathan Scheele, Head of Unit - DG TREN, Dul. Claus Kondrup - Principal Administrator, DG Regional Policy, European Commission, etc.), a ministerelor din tarile din regiune (Doamna Barbara Kondrat, Undersecretary of State, Ministry of Transport Poland, Doamna Krassimira MARTINOVA, Deputy Minister, Ministry of Transport of Bulgaria, etc.) si, de asemenea, din partea companiilor private si de stat (Bechtel, Thales, Curiero, CNADR, CFR, Metrorex, etc.). Principalul nostru partener in organizarea acestui forum a fost renumita companie de audit Deloitte Touche Tohmatsu.
Am reusit cu acest eveniment sa ne atingem scopul propus, acela de a transforma Bucurestiul intr-un centru regional pentru intalniri, analize si solutii pe diverse tematici.

Comunicate The One Tdi :

Vezi toate comunicatele companiei The One Tdi.