Mai sunt doar 5 zile pentru a va inscrie la “Saptamana Finantarilor Europene”

BUCURESTI - 12 martie 2008

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

Saptamana Finantarilor Europene este un eveniment de business care va avea loc intre 24 si 28 martie la Crowne Plaza Hotel si este organizat de The One TDI si Institutul pentru Dezvoltare Durabila, sub Inaltul Patronaj al Guvernului Romaniei - Ministerul Transporturilor.

Mai sunt doar 5 zile pentru a va inscrie la “Saptamana Finantarilor Europene”

Saptamana Finantarilor Europene faciliteaza transferul de cunostinte de la nivelul administratiei publice centrale catre reprezentantii autoritatilor publice judetene si locale.
Saptamana Finantarilor Europene este un eveniment de business care va avea loc intre 24 si 28 martie la Crowne Plaza Hotel si este organizat de The One TDI si Institutul pentru Dezvoltare Durabila, sub Inaltul Patronaj al Guvernului Romaniei - Ministerul Transporturilor. Scopul evenimentului este acela de informare cu privire la Fondurile Europene, iar temele de discutie sunt Agricultura si zootehnie, Mediu-deseuri & reciclare; apa si utilitati, Resurse umane si educatie, Administratie publica locala – energie; infrastructura si dezvoltare urbana; IMM. Programul este impartit pe seminarii si workshopuri, iar invitatii sunt reprezentanti ai ministerelor de resort si de la Team Europe – Comisia Europeana, participarea fiind gratuita pentru reprezentantii autoritatilor publice locale si ai institutiilor de stat.
Pentru companiile private mai sunt doar 5 zile pentru inscrierea cu taxa de participare cu discount intre 35% si 50%.
Pentru contact – Roxana Dumbrava PR&Event Manager roxana.dumbrava@theonetdi.ro sau 021-211.50.14

www.theonetdi.ro

Despre The One Tdi

Compania The One Tdi SRL International PR&Events Management a fost infiintata la inceputul anului 2006, cu scopul organizarii de evenimente de business si de cultura in Romania. Patrimoniul societatii a fost reprezentat de la bun inceput de resursa umana; angajatii companiei avand o lunga si vasta experienta in marketing si PR, fiecare reusind sa aduca un plus de valoare si o nota de originalitate in tot ceea ce am reusit sa intreprindem.
Noiembrie 2007 a reprezentat momentul in care The One TDI a organizat primul sau eveniment sub brand propriu “the Future of Infrastracture in Central and Eastern Europe”. Pana la acel moment am prestat servicii subcontractate catre un trust media ce avea inclus o divizie de organizare de astfel de evenimente.
FICEE (www.ficee.eu) a fost organizat sub patronajul Ministerului Transporturilor din Romania si prin sprijinul direct al domnului Ludovic Orban. Evenimentul s-a bucurat de o larga si consistenta prezenta din partea Uniunii Europene (Domnul Jonathan Scheele, Head of Unit - DG TREN, Dul. Claus Kondrup - Principal Administrator, DG Regional Policy, European Commission, etc.), a ministerelor din tarile din regiune (Doamna Barbara Kondrat, Undersecretary of State, Ministry of Transport Poland, Doamna Krassimira MARTINOVA, Deputy Minister, Ministry of Transport of Bulgaria, etc.) si, de asemenea, din partea companiilor private si de stat (Bechtel, Thales, Curiero, CNADR, CFR, Metrorex, etc.). Principalul nostru partener in organizarea acestui forum a fost renumita companie de audit Deloitte Touche Tohmatsu.
Am reusit cu acest eveniment sa ne atingem scopul propus, acela de a transforma Bucurestiul intr-un centru regional pentru intalniri, analize si solutii pe diverse tematici.

Roxana Dumbrava PR&Event Manager roxana.dumbrava@theonetdi.ro sau 021-211.50.14
roxana.dumbrava@theonetdi.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/the-one-tdi/mai-sunt-doar-5-zile-pentru-a-va-inscrie-la-saptamana-finantarilor-europene