UMS 2012 - extinderea beneficiilor pentru un management academic de excepție

Iasi - 26 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, IT&C

Soluția software University Management System dezvoltată de compania Red Point și destinată unui management universitar performant înglobează noi funcționalități relevante reconfirmând eficiența, calitatea și utilitatea aplicației. UMS 2012 se bazează pe bune practici în domeniu și pe experiența de peste 10 ani în implementare.

UMS 2012 - extinderea beneficiilor pentru un management academic de excepție
 ”University Management System în forma actuală extinde perspectiva asupra şcolarităţii, permite integrarea cu Red e-learning 3D, adoptă mobilitatea şi completează instrumentele deja consacrate pentru admitere, școlaritate, taxe, burse, diplome, cazare, deconturi transport şi rapoarte manageriale.  

Loredana Pașcu, Director Soluții Educație Red Point

University Management System în forma actuală extinde perspectiva  asupra şcolarităţii, permite integrarea cu Red e-learning 3D, adoptă mobilitatea şi completează instrumentele deja consacrate pentru admitere, școlaritate, taxe, burse, diplome, cazare, deconturi transport şi rapoarte manageriale. Această direcție de evoluție este susținută prin integrarea  soluțiilor de plată online, vizualizarea situației școlare pe telefoane mobile de ultimă generaţie, acces pentru Alumni și colaborare prin intermediul comunităților virtuale” a declarat Loredana Pașcu, Director Soluții Educație Red Point.

În noul context studentul este privit ca o entitate cu rol esențial în animarea mediului  academic și transformarea acestuia într-un mediu interactiv, care evoluează în concordanță cu nevoile actuale de cunoaștere și învățare moderne.

Cadrele didactice pot beneficia de facilitatea de a introduce notele direct în sistemul UMS, de a gestiona profilul academic și materialele didactice proprii. De asemenea, vor putea fi accesate rapoarte specifice noii metodologii de clasificare a universităților conform legii educației.

Extinderea UMS este însoțită atât de integrarea cu soluții software dezvoltate de compania Red Point destinate mediului universitar, așa cum sunt Red eLearning 3D, Stat de funcții, management documente, cât și cu alte soluții precum platforma colaborativă Microsoft Live@edu.

Pentru a face faţă provocărilor în domeniul academic, instituţiile de învăţământ superior adoptă UMS, aplicația  care reuşeşte să răspundă nevoilor din mediul universitar ce ţin de administrarea proceselor şi activităţilor, la costuri optime şi performanţă ridicată. Astfel, universitățile au o imagine completăasupra școlarității, prin intermediul unei interfețe intuitive și uşor de folosit” au mai precizat reprezentanții Red Point.

De la prototipul UMS din anul 2002,  University Management System a devenit în prezent soluția folosită de 25 dintre universitățile de prestigiu publice și private din România, cu peste 300.000 de studenți și 3.000 de utilizatori personal admnistrativ. Compania Red Point a devenit astfel lider pe piața românească în oferirea de soluții pentru management universitar.