Cum să areți lumii întregi afacerea ta? (Bun venit in era digitală!)

Sibiu - 15 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, HoReCa, Imobiliare

The Transylvanian Photographer oferă firmelor oportunități creative de promovare, realizând tururi virtuale interactive la locațiile unde acestea își desfășoară activitatea. Astfel, vor fi furnizate informații esențiale despre produsele și serviciile oferite de fiecare firmă în parte, pentru a arăta clienților în mod fidel și corect tot ce le poate fi necesar.

Turul virtual implică în principal așezarea mai multor fotografii în format 360º, realizând astfel o copie digitală a locației, în care vizitatorul se poate „plimba” și interacționa cu diferite elemente. Pentru o experiență completă a vizitatorului, se pot adăuga videoclipuri, imagini, texte, linkuri externe sau sunete, în funcție de preferințele fiecărei firme în parte.

Colaborarea va începe cu o programare a întâlnirii și o discuție despre realizarea proiectului, dar și a detaliilor pe care le presupune. Prețul este stabilit în funcție de specificitatea fiecărui loc unde vor fi realizate imaginile, cât și de complexitatea turului virtual. Pozele vor fi realizate și prelucrate în funcție de cerințele fiecărui client. Rezultatul final va fi discutat și retușat dacă este cazul.

The Transylvanian Photographer oferă și posibilitatea de găzduire a turului virtual pe propriul server dar chiar și întreținerea ulterioară, adică mici modificări și actualizări.

Cei care aleg această metodă de promovare vor căpăta mai multă vizibilitate în mediul online, iar prin faptul că oferă transparență poate câștiga mult mai ușor încrederea clienților sau a partenerilor de afaceri.

Despre The Transylvanian Photographer

The Transylvanian Photographer a luat naștere din pasiune pentru fotografie și din ideea de comunicare prin fotografii. De-a lungul timpului, s-a specializat în expunerea originală a locațiilor, produselor și serviciilor oferite de partenerii de afaceri. Pe lângă tururi virtuale interactive, The Transylvanian Photographer oferă și fotografii de produse și fotografii de arhitectură.
Vrei să faci lucrurile în mod diferit? Îți place creativitatea și inovația? Nu ezita să iei legătura cu The Transylvanian Photographer.