ACT YOUR WAY OUT & BOOS YOUR ENGLISH – Ateliere cu participare GRATUITA la Theatre Acting Club

Locul desfasurarii: Books Express

Organizator: Theatre Acting Club

ACT YOUR WAY OUT & BOOS YOUR ENGLISH – Ateliere cu participare GRATUITA la Theatre Acting Club

Theatre Acting Club organizeaza in data de 21 februarie ultimul atelier gratuit de teatru in engleza din acest an scolar si totodata primul atelier gratuit de teatru in engleza adresat adultilor. Atelierele vor avea loc la libraria de carte straina Books Express, Str. Gradistea Florestilor, Nr. 17 – Bucuresti. Cu ocazia organizarii acestor ateliere, atat copiii cu varsta cuprinsa intre 8 si 14 ani, cat si adultii sunt invitati sa cunoasca o noua modalitate de invatare a limbii engleze, interactiva, distractiva si educativa.

„Modulele “Young Actors” sunt structurate ca ateliere conversationale mentite sa incurajeze vorbirea in limba engleza si sa ofere cursantilor un mediu de dezvoltare controlat, relaxant si distractiv.” afirma Marius Smintina trainerul de teatru si fondatorul Theatre Acting Club.

Activitatile din 21 februarie se vor desfasura in functie de varsta participantilor, astfel:

  • 10.00 – 11:00 – Grupa 8-10 ani
  • 11:00 – 12:00 – Grupa 11-14 ani
  • 13:00 – 14:00 – Grupa 11-14 ani

Inscrierea si participarea la atelierul de teatru in engleza sunt gratuite si necesita completarea formularului de inscriere disponibil la adresa: teatruinengleza.ro/ateliere-cu-participare-gratuita-la-theatre-acting-club/

Despre Theatre Acting Club

Theatre Acting Club este un club de teatru cu predare in limba engleza, adresat copiilor, adolescentilor si adultilor. Cursurile sunt sustinute de un trainer actor cu o vasta experienta internationala in lucrul cu copiii, detinand certificare LAMDA (The London Academy of Music and Dramatic Art) din august 2010. Theatre Acting Club sprijina invatarea limbii engleze prin cursuri de teatru interactive si educationale, dar si prin ateliere de dezvoltare personala sustinute in scoli si centre private.

CONTACT PRESA

Evelina Sturzu, PR & Marketing Strategist | evelina@teatruinengleza.ro || +40 720 251 642

Despre THEATRE ACTING CLUB SRL-D

Theatre Acting Club este un club de teatru cu predare in limba engleza, adresat copiilor si adolescentilor. Cursurile sunt sustinute de un trainer actor cu o vasta experienta internationala in lucrul cu copiii, detinand certificare LAMDA (The London Academy of Music and Dramatic Art) din august 2010.

Confirmare pana la data: 21 februarie 2015

Participare: Intrare libera