Toamna Se Intorc Personajele – Atelier GRATUIT De Teatru In Engleza

Locul desfasurarii: Books Express

Organizator: Theatre Acting Club

Theatre Acting Club organizeaza in data de 27 septembrie cel de-al doilea atelier gratuit de teatru in engleza de anul acesta. Atelierul va avea loc la libraria de carte straina Books Express, Str. Gradistea Florestilor, Nr. 17 – Bucuresti. Odata cu inceperea noului an scolar, copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani sunt invitati sa cunoasca o noua modalitate de invatare a limbii engleze, interactiva, distractiva si educativa.

„Cursurile de teatru in engleza vin in sprijinul invatarii limbii engleze si aduc cu sine numeroase beneficii in dezvoltarea personala a copiilor, oferindu-le o experienta de invatare motivanta si adaptata varstei si personalitatii lor. Cele mai vizibile beneficii pe care noi le identificam inca din primele ore de curs sunt imbogatirea vocabularului si a unor structuri gramaticale prin practica limbii engleze in activitati de comunicare sustinute intr-un context real. Pe parcurs, se observa o crestere graduala a nivelului de incredere in sine a copiilor, spontaneitate, reducerea inhibitiilor si legarea de noi prietenii.” afirma Marius Smintina trainerul de teatru si fostul actor al Teatrului „Fani Tardini” – Galati.

Activitatile din 27 septembrie se vor desfasura in functie de varsta participantilor, astfel:

  • 11:00 – 12:00 – Grupa 4-6 ani
  • 12:00 – 13:00 – Grupa 7-10 ani
  • 13:00 – 14:00 – Grupa 11-14 ani

In cadrul atelierului demonstrativ, copiii se vor distra cu jocuri de concentrare, memorare, motivare, vor face exercitii de dictie si pronuntie in limba engleza, vor improviza si vor regiza povesti si multe alte activitati interesante.

Inscrierea si participarea la atelierul de teatru in engleza sunt gratuite si necesita completarea formularului de inscriere disponibil la adresa: teatruinengleza.ro/toamna-se-intorc-personajele-atelier-de-teatru-in-engleza/

 

Despre Theatre Acting Club

Theatre Acting Club este un club de teatru cu predare in limba engleza, adresat copiilor si adolescentilor. Cursurile sunt sustinute de un trainer actor cu o vasta experienta internationala in lucrul cu copiii, detinand certificare LAMDA (The London Academy of Music and Dramatic Art) din august 2010. Theatre Acting Club sprijina invatarea limbii engleze prin cursuri de teatru interactive si educationale, dar si prin ateliere de dezvoltare personala sustinute in scoli si centre private.

Despre THEATRE ACTING CLUB SRL-D

Theatre Acting Club este un club de teatru cu predare in limba engleza, adresat copiilor si adolescentilor. Cursurile sunt sustinute de un trainer actor cu o vasta experienta internationala in lucrul cu copiii, detinand certificare LAMDA (The London Academy of Music and Dramatic Art) din august 2010.

Confirmare pana la data: 27 septembrie 2014

Participare: Intrare libera