thecraft LAB prezinta colectia de mobilier de design Foliage - Milano 2012

BUCURESTI - 18 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

brandul romanesc de mobilier personalizat thecraft LAB prezinta in cadrul magazinului colectia Foliage 2012, cu care brandul s-a lansat international in cadrul targului de design de la Milano - I Saloni 2012.

thecraft LAB prezinta colectia de mobilier de design Foliage - Milano 2012

brandul romanesc de mobilier personalizat thecraft LAB by arh. Irina Neacsu prezinta in cadrul magazinului European Heritage, str. Covaci 19, Bucuresti, colectia Foliage 2012, cu care brandul s-a lansat international in cadrul targului de design de la Milano - I Saloni 2012. thecraft LAB este afiliat biroului de design al arhitectei Irina Neacsu si propune clientilor sai colectii de mobilier tapitat personalizat (si la cerere) cu colaje textile, broderii manuale si tehnici decorative. Toate produsele sunt unicate si realizate de designerii thecraft LAB.

www.irinaneacsu.ro

https://www.facebook.com/thecraftLAB

 

 

Despre Thecraft LAB

Birou de design Irina Neacsu ofera amenajari complete de interior si exterior, atat proiecte rezidentiale cat si de spatii publice. Brandul thecraft LAB, lansat in 2010, lanseaza colectii de mobilier tapitat personalizat si creaza piese unicate de mobilier la comanda, atat restaurari cat si piese noi.