Agentia „New Media” a primit certificarea Google AdWords

BUCURESTI - 21 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

New Media, agentia de interactive a holdingului The Group, a primit certificarea Google AdWords.

Echipa New Media a primit certificarea Google, prin parcurgerea unor cursuri specializate ale companiei Google si in urma absolvirii examenului ce valideaza profesionalismul in administrarea campaniilor AdWords.

„In contextul cresterii explozive a pietei de publicitate online si a numarului agentiilor care administreaza campanii AdWords, este nevoie de o sursa credibila si obiectiva de certificare a unor competente reale”, a declarat Ciprian Postelnicu, Business Director al agentiei.

De-a lungul celor doi ani de practica, echipa New Media a avut timp sa experimenteze optiunile oferite de Google AdWords si sa le aplice in campaniile deja derulate pentru diferite categorii de clienti. Certificarea primita de la Google constituie o confirmare valorica si un criteriu de diferentiere.

Google AdWords detine deja un procent semnificativ (si in crestere) din tehnicile folosite in comunicarea online, cu rezultate foarte bune pe anumite tipuri de campanii, in special cele de vanzari.

„Estimam ca in perioada urmatoare Google AdWords va deveni un instrument din ce in ce mai utilizat. Iar calificarea noastra ca practicieni Google ne obliga sa ridicam permanent stacheta in gasirea solutiilor inovative pentru eficientizarea campaniilor pe care le gestionam, corespunzator nevoilor clientilor nostri si noilor cerinte ale pietei”, a conchis Ciprian Postelnicu, Business Director New Media.Despre thegroup

The Group este cel mai extins şi inovativ grup de comunicare din România, include agenţii specializate din domeniile creaţie, media, relaţii publice, producţie şi evenimente speciale. The Group ocupă poziţia numărul 1 în clasamentul oficial al industriei publicitare, cu o cifră de afaceri de 99,8 milioane euro.

Andreea Idriceanu Calev
communications director
tel: 021 206 22 00
fax: 021 311 83 06

andreea.idriceanu@thegroup.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/thegroup/agentia-new-media-a-primit-certificarea-google-adwords