Andreea Raicu a intrat in comunitatea petocuri.ro

BUCURESTI - 7 mai 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Andreea Raicu este unul dintre cei mai noi membri ai comunitatii petocuri.ro, gestionata de My Media, o companie membra The Group. Cu peste 31 de mii de membri, platforma www.petocuri.ro este o invitatie la conversatie a unei comunitati de femei ce impartasesc atitudinea si stilul vietii pe tocuri. Iar Andreea a acceptat invitatia si va intra in conversatie in fiecare zi de luni, intre orele 11 si 12, cand va raspunde intrebarilor, in timp real, pe forumul site-ului.

Intrarea in comunitate este marcata si de un pictorialul realizat pentru numarul din luna mai al revistei Pe Tocuri, editata de My Media. Revista, aparuta in octombrie 2007, insoteste comunitatea de femei petocuri.ro si se distribuie gratuit, exclusiv membrilor comunitatii. De asemenea, ea poate fi rasfoita online la www.petocuri.ro. Pentru a o primi, femeile ce se regasesc in conceptul pe tocuri nu trebuie decat sa acceseze site-ul si sa isi creeze un cont.

Dincolo de a fi o platforma, o comunitate sau o revista, pe tocuri este un concept ce propune o abordare inovatoare a advertisingului. Diversificarea suporturilor, dezvoltarea media neconventionale, Internetul, blogurile si apetenta pentru opinie şi comentariu impun conversatia in peisajul mediatic. Iar www.petocuri.ro face parte din conversaţie, aducand, totodata, brandurile firesc in viata consumatorilor. Acestea nu mai comunica distant consumatorilor, dintr-un afis ori spot, ci sunt parte din conversatie, o anticipeaza si contribuire la dezvoltarea ei. In petocuri.ro brandurile isi spun povestea, alaturi de consumatori, si se integreaza in dialog intr-un mod relevant si neinvaziv.

Povestea Andreei Raicu poate fi citita si in interviul ce insoteste pictorialul din ultimul numar al revistei Pe Tocuri, iar mai multe despre ea si stilul sau aflati de pe blogul personal, www.andreearaicu.ro.

Despre thegroup

The Group este cel mai extins si inovativ grup de companii din industria comunicarii si include 14 agentii specializate in domeniile media, creatie, relatii publice, cercetare, productie audio-video si dezvoltare de continut media. Din The Group fac parte agentiile Media Investment, Brandstalk, Nicola Porter Novelli, Events&Production, BT Production, House of Media, Touch Communication, New Media, Innovaty, PosterCom, Q research, My Media, The Media Partnership si Navidoo.

Simona Firtat
Public Relations Manager thegroup
simona.firtat@thegroup.ro