thegroup - 51 milioane euro in 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Fisiere atasate:

33526-press-release-2008.doc

Grupul de agentii specializate in comunicare si strategie de marketing thegroup, a aniversat trei ani de la infiintare. In cadrul unei intalniri cu jurnalistii, thegroup si-a prezentat cele mai importante repere ale activitatii in cursul anului 2007, precum si parametrii financiari ai evolutiei profesionale.

thegroup - 51 milioane euro in 2007

Cifra de afaceri thegroup in anul 2007, conform bilanturilor de sfarsit de an, a fost de euro 51.813.203 , inregistrand o crestere de 84% in raport cu rezultatele financiare ale anului 2006. “Noi n-am facut decat sa ne mentinem ritmul. Si in 2006 am crescut cu 80% fata de precedentul an. Am pastrat si in 2007 aceeasi aplecare catre inovatie si aceeasi dinamica alerta fata de 2006” a precizat Zoltan Szigeti – presedinte the group “am evolutat echilibrat la nivelul fiecarei companii, pe intreaga paleta de competente. 40% din crestere are radacini organice, iar circa 60% din crestere se datoreaza clientilor nou adaugati in portofoliu.” a completat Zoltan Szigeti.

thegroup este cel mai extins si inovativ grup de comunicare din Romania. In prezent are peste 250 angajati si cuprinde 13 agentii specializate in comunicare: BrandsTalk, agentie de creatie, Media Investment, agentie de media, Touch Communications, agentie de marketing direct, House of Media, agentie de media, Postercom, agentie de planificare si management al investitiei in outdoor, Nicola Porter Novelli, agentie de relatii publice, My Media agentie de dezvoltare-continut de programe pentru media, The Media Partnership agentie specializata in optimizare si buying de media, New Media agentie de interactive, BT Production agentie de productie de materiale publicitare, Q Research, agentie de cercetare de piata, Innovaty agentie de productie audio-video si Events&Production agentie de below the line.

Din totalul cifrei de afaceri de 51.813.203 euro pe care thegroup a inregistrat-o in anul 2007, operatiunile cumulate ale agentiilor de media au totalizat 41,016,079 euro, in crestere cu 73% fata de activitatea similara a anului 2006. Activitatea de publicitate si relatii publice a inregistrat un volum de 10.433.203 euro, in crestere cu 149% fata de anul precedent. “Suntem mandri de cresterea spectaculoasa a agentiei de creatie, de faptul ca agentia de relatii publice a depasit 1.300.000 cifra de afaceri, suntem mandri de faptul ca agentia New Media a evoluat intr-un an de la trei oameni la 20 de oameni si peste 500,000 euro incasari, mai suntem mandri de faptul ca inovatia este parte componenta a muncii din fiecare agentie, de faptul ca agentiile noastre de cercetare si media servesc clienti multinationali in Bulgaria, de faptul ca in 2007 am pariat pe activitatea de dezvoltare continut media si s-a dovedit un pariu castigator: petocuri.ro, site dezvoltat de compania My Media are peste 200,000 unici vizitatori pe luna si s-a transformat in comunitatea feminina “pe tocuri” – ne-a declarat Mihaela Nicola – CEO thegroup.

Planurile thegroup pentru 2008 vizeaza consolidarea businessului existent, dezvoltarea organica a fiecarei agentii si activismul social manifest al fundatiei thegroup. “Ne vom pastra pasiunea pentru inovatie in fiecare dintre disciplinale comunicarii, astfel incat vom creste cuminte si la fel de echilibrat, ne vom pastra obiceiul de a lasa clientii sa vorbeasca in numele nostru, despre noi si profesionalismul serviciilor pe care le oferim. Este mai sanatos si mai credibil decat orice am impartasi noi destre noi” – a declarat in incheiere Zoltan Szigeti.

Despre thegroup

thegroup este cel mai inovativ grup de comunicare din Romania si include 13 agentii specializate in toate disciplinele comunicarii.
Simona Firtat
public relations manager thegroup
tel: +4 021 206.22.00
fax: +4 021 311.83.06